Tepas

Wilujeng Sumping di Wikimedia Commons
gudang berkas anu ngawadahan 32.614.276 média, kalayan bisa diropéa ku saha baé.

VisualEditor - Icon - Picture.svg Alam
VisualEditor - Icon - Impress.svg Gambar

VisualEditor - Icon - Open-book-2.svg Pangaweruh
VisualEditor - Icon - External-link.svg Swara

VisualEditor - Icon - Advanced.svg Masarakat
VisualEditor - Icon - Parameter-big.svg Vidio

Gambar poé ieu

Gambar poé ieu
Torre de San Saturniño, Cambados, Pontevedra, España, 2015-09-23, DD 29.jpg
View of the coastal tower of San Saturniño, Cambados, province of Pontevedra, Galicia, Spain. The fortification was possibly built during the first settlement in the region of Cambados. The fortification is a national monument and dates from the second half of the 10th century, but was destroyed betweeen 1466 and 1470 during the Irmandiño revolts. The fortification had several functions: residence, watch tower, and lighthouse.  

+/− (su), +/− (en)

Média poé ieu

Média poé ieu
The Bath Covered Bridge is a historic covered bridge over the Ammonoosuc River in Bath, New Hampshire, USA. The bridge, built in 1833 by the town of Bath, has a span of over 390 feet and a roadbed that is just over 22 feet wide.  

+/− (su), +/− (en)


Ilubiung

  1. Mun anjeun potografer, tong asa-asa nyumbangkeun karya-karya Anjeun ka dieu. Mun anjeun saurang ilustrator, tengetan animasi jeung diagram naon waé nu dipikabutuh. Mun anjeun musisi atawa seniman film/téater, sok publikasikeun rékaman Anjeun anu nembrak di dieu.
  2. Mun teu boga karya sorangan, sok ilikan hancaeun lianna:
  3. Nu aub dina ieu proyék mah teu kudu seniman atawa jago nulis wungkul. Mun anjeun resep bébérés, sok atuh bantuan!

Runtuyan kategori

WikiSwara

Gambar petingan

Ari Wikimedia Commons mah teu siga gudang média séjén anu sok aya unsur iklan atawa promosi, ku kituna gambar atawa média anu ditampana ogé ngan ukur média anu mibanda lisénsi nu jelas wungkul. Lian ti kitu, di Wikimedia Commons ogé nilik kana aspék kualitas gambar.

Aya gambar écés anu satuluyna mun nyumponan kana sawatara sarat tinangtu mah bakal jadi gambar petingan. Gambar petingan éta dipidangkeunna dina kolom Gambar poé ieu. Ngarah leuwih béngras dina nyamkem hal ieu, haturanan nepungan para potografer jeung para ilustrator. Cag!

Wikimedia Commons dina basa séjén

Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia