Open main menu

Wikimedia Commons β

ZjarriRrethues

Joined 15 March 2010

Deshta, shum kam dasht-dishrue që me këng të trimnoj, me fjalen tënde të ndrydhun të ngrej fuqitë prej gjumit... Këndova (dhe kur m’ishte ndalue) se liria do të vinte edhe për ty, të përbuzun