Open main menu

User talk:Globetrotter19

Batumi Botanical GardenEdit

Pictures with unidentified species are useful only as a landscape view on garden. Unidentifed plants, especially from botanical garden, where you can meet anything, has no value and placing them among plants' pictures has no sense. Especially if there is no possibility of identify plant, coz poor quality and lack of characteristic features. But it is not very important. Some amounts of such useless pictures are everywhere in Commons. Kenraiz (talk) 10:23, 17 August 2016 (UTC)

  • I do not have idea what to do with such pictures. There is usually no possibility to identify plants (or spiders) in such cases. Such pictures are only incidential view. Just like incidential pictures of people from the street. Nobody knows what/who is on the picture and how to use it. In all categories we should have 'problematic/waste folder'. Kenraiz (talk) 11:31, 17 August 2016 (UTC)

PaulheimEdit

Szia! Szeretném megtudni, hogy amit ezeknél írtál: [[:Category:Erzsébet Blvd., 17 (Ágoston-Weisz house), Category:Erzsébet Blvd., 21 (Greiner-Paulheim house), és Category:Erzsébet Blvd., 8 (Weisz house), hogy Paulheim József tervezte vagy építette, az az infó honnan van? Illetve hogy miért nem a Category:Buildings by József Paulheim‎-be tetted ezeket (mivel a Category:Ferenc Boulevard 28 (Paulheim house)-nál "csak" építtető volt, így érthető... de az infó honnan léte ennél is érdekelne)... Fauvirt (talk) 14:02, 29 August 2016 (UTC)

Köszi a választ és a linkeket!... DE a 17-es számnél ez az oldal ezek szerint önmagának mond ellent... http://budapest100.hu/hazak/erzsebet_korut_17..2605.html?downloadType2605=file&downloadFile2605=6006 - e szerint ugyanis csak a 3. emelet köthető P.J.-hez... a 21-es számnál érdekes lenne, honnan vették, hogy ő a tervező... alul már csak építtetőként szerepel, az építő pedig egészen más. ...amúgy sem tartom hiteles (megfontoltan, átgondoltan szerkesztett, írt) forrásnak.... szerintem óvatosan vegyél át onnan infókat...! Kissé hitelesebb forrás, ajánlom a figyelmedbe: http://maps.hungaricana.hu/hu/BFLTervtar/5154/?query=SZO%3D%28%22Erzs%C3%A9bet%20k%C3%B6r%C3%BAt%22%29 - ez itt az Erzsébet körút 8. levéltári adatlapja, amin ez szerepel: "Építtető: Soika Antal Építész: Zofahl Lőrinc" > aztán 5 évvel később Gottgeb Antal épített hozzá, majd pedig Lohr János..... Paulheim neve egy darabszor nem szerepel... benéztem volna valamit?... vagy a te forrásod nem hiteles? Fauvirt (talk) 16:01, 29 August 2016 (UTC)

Gyönyörű hozzáállás, gratulálok... :o( Miért hiszi azt az ide regisztrálók többsége, hogy ez az egész róluk szól és miért kell megsértődni, ha felhívja valaki a figyelmet, hogy valami nem stimmel.. miért kell elefánt módjára viselkedni a porcelánboltban és odavágni a máiknak, hogy tessék söprögetni utánam, ha nem tetszik?... Igen, nem kell felvállalni a felelősséget, ahogy nem kell az olyan információt sem felvinni a világon egyik legjobban kereső-optimalizált felületre, ami még csak azt sem közli, hogy honnan vitte fel az adatokat... aki pedig ide is felteszi, terjeszti jól. Mindjárt felrobbanok. Igen, örülni kell, ha találsz valamit, de nem kell mindjárt szentírásként kezelni... hidd el, a kevesebb sokszor több! Fauvirt (talk) 16:42, 29 August 2016 (UTC)

Bocs, de amikor a sokadik ilyenbe futok bele és az én erőm-energiám-időm is véges... mindenesetre most írtam az oldalnak... remélem segítenek és akkor az alapján lehet majd tisztázni ezt-azt. Annyi biztos, hogy a hingarikana dokumentumai hitelesek és erőteljesen látszik, hogy az alapszint pl. a 8-as házszámnál teljesen más, mint a felsőbb szintek... ami nem ritka... szóval nincs kizárva, hogy a felsőbb szinteket később ráépítették, csak ahhoz nekünk nincs adatunk, ellenben a Weisz-Paulheim adat mögött nincs hiteles dokumentum. Most a 8-as számot e szerint átírom kicsit... majd nézz rá. Fauvirt (talk) 17:29, 29 August 2016 (UTC)

Hááát... a lakók megkérdezése jó buli lehet, meg cuki anekdota, de hu:Wikipédia:A Wikipédia nem az első közlés helye/en:Wikipedia:No original research... persze, vannak olyan dolgok, aminek nincs más módja, de azért az épületekről szokott lenni okirat.

Köszi, hogy ránéztél! Fauvirt (talk) 19:03, 29 August 2016 (UTC)

1956Edit

Szia! A Category:Hungarian Revolution of 1956 in Budapest kategóriában 800 – nagyrészt a Fortepanról származó – kép van. Nincs kedved alkategóriákra bontani (pl. helyszínek, események vagy dátumok szerint)? --Rlevente (talk) 05:58, 9 September 2016 (UTC)


Welcome, Dear Filemover!Edit

 

Hi Globetrotter19, you're now a filemover. When moving files please respect the following advice:

  • Use the CommonsDelinker link in the {{rename}} template to order a bot to replace all ocurrences of the old title with the new one. Or, if there was no rename-request, please use the Move & Replace-tab.
  • Please do not tag redirects as {{speedy}}. Other projects, including those using InstantCommons, might be using the file even though they don't show up in the global usage. Deleting the redirects would break their file references.
  • Please know and follow the file rename guidelines.

Deutsch | English | 한국어 | മലയാളം | Русский | Українська | 中文(臺灣) | +/− INeverCry 21:01, 13 September 2016 (UTC)

Re:Medals for bravery of HungaryEdit

Szia! Igen, de ha ránézel a kitüntetéseken is Horthy admirális képe van. Andrew69. (talk) 07:11, 6 November 2016 (UTC)

Igen, persze. Andrew69. (talk) 05:35, 7 November 2016 (UTC)

VisszavonásEdit

Szia! Kár volt visszavonni, mert így semmi információt nem hordoz. Én is utánanéztem. Üdv. Tambo (talk) 13:25, 9 November 2016 (UTC)

Lieber DateiverschieberEdit

Wenn du schon meine Fotos verschiebst, dann sollen sie wenigstens die ID am Ende der Datei behalten, sonst finde ich sie unter meinen weit über 10000 Fotos nie mehr heraus. :-( --gruß K@rl (talk) 08:09, 30 November 2016 (UTC)

Renaming filesEdit

Before renaming files, please read the criteria, there is no valid reason for renaming files such as File:Kettenbruecke Blau.jpg, File:Kettenbrücke.jpg or File:Kettingbrug.jpg. --Didym (talk) 17:11, 30 November 2016 (UTC)

(moved from User talk:Didym) Before You let me messages You must be read the 'reason for renaming files'. Files such as File:Kettenbruecke Blau.jpg, File:Kettenbrücke.jpg or File:Kettingbrug.jpg not reflect which/where are these chain bridge photos. Thank You for Your cooperation and good work.
P.S.:And for your bad file name renaming.... You are welcome. - - Globetrotter19 (talk) 17:20, 30 November 2016 (UTC)
(Please keep discussions together on one page instead of spreading them over multiple pages.) Additional information on that renaming criterion is at Commons:Requests for comment/File renaming criterion 2. That name isn't meaningless at all, and also not really ambiguous. (There are acutally 5 chain bridge categories on Commons called "chain bridge", only 2 of the bridges still exist and one is a small pedestrian bridge. You also don't use "Berlin, Germany" instead of "Berlin", just because there are other Berlins as "Berlin, New York" or "Berlin, New Jersey".) So please stick to the renaming criteria, otherwise we have to remove the filemover rights from your account. --Didym (talk) 19:03, 30 November 2016 (UTC)
I do not agree. I reported the incident to the supervisors. - - Globetrotter19 (talk) 12:08, 1 December 2016 (UTC)

Hibás nyelvi linkekEdit

Tudnál mutatni másik példákat is, amikor ez a hiba bekövetkezett? Segítené a fejlesztőket kitalálni, hogy milyen esetekben fordul elő, mert nem mindig. Minél többet találsz, annál jobb (mondjuk maximum tízet). Köszi! Samat (talk) 21:34, 11 December 2016 (UTC)

Az utóbbi egy (két?) hónapban úgy emlékszem, hogy nekem minden új feltöltésemnél jelentkezett (kb. 500 kép, kivéve ha a régieket vágtam a croptoollal pl. itt). 1, 2, 3, 4, 5, 6,7, 8, 9, 10. (Ezek mind 2016.december 11-én lettek feltöltve, de bármely napot lehetett volna választani.) A linkek remélem kellően mutatják a hibát. Köszönöm a segítséget! - - Globetrotter19 (talk) 23:13, 11 December 2016 (UTC)

Szia! Felmerült, hogy lehet, hogy azért van ez a technikai problémád, mert a feltöltövarázslónak abba a mezőjébe, ahol egy adott nyelven kell leírni a kép tárgyát, tartalmát, oda írod be a több nyelvhez tartozó wikikódot, nem pedig a leírás hozzáadása új nyelven linkre kattintva, majd a különböző nyelvű leírásokat az egymástól független szövegmezőbe. Nem lehet, hogy ez a probléma? Samat (talk) 20:29, 12 December 2016 (UTC)

Szia! Nem változtattam semmit. És korábban működött most nem. itt még ez volt 'egyből' a feltöltés után és nem volt pipa gond (ez volt még a nyár végéig, kb az első 10,000 képemnél). Három nyelv estén a harmadik 'nem jó' (ez a mostani helyzet). - - Globetrotter19 (talk) 20:55, 12 December 2016 (UTC)

Ez eddig is világos volt. A kérdés az, hogy hogyan adod meg ezeket a leírásokat a feltöltés során? Rákattintasz a Leírás hozzáadása más nyelven linkre, majd a legördülő menüből kiválasztod a magyar nyelvet; vagy pedig a leírásra szolgáló mezőbe írod be azt, hogy {{hu|1=leírás vagy valami hasonlót? Samat (talk) 21:25, 12 December 2016 (UTC)

Igazából egyik se! Még a számítógépben a képek 'cím' helyére töltök be mindent nyelvek, koord, monument sablon linkek kűlsőt és wikist is. A tényleges feltöltésnél csak a kategóriákat adom meg. - - Globetrotter19 (talk) 21:49, 12 December 2016 (UTC)
Igen, ezt tippelték a fejlesztők is. A feltöltővarázsló nem erre való. Annak minden egyes mezőjébe külön-külön kell megadni az adatokat, leírásokat, sorban, ahogyan kéri. Ha te így ömlesztett wikikóddal szeretnél leírólapot létrehozni, akkor használd a régi feltöltő felületet, pl. saját készítésű képek esetén ezt (amit egyébként már nem nagyon használ senki). Samat (talk) 22:25, 12 December 2016 (UTC)
Sejtettem, hogy ezt mondják. Akkor marad a javítgatás. Köszi. Esetleg meg tudnád ezt nézni. - - Globetrotter19 (talk) 22:35, 12 December 2016 (UTC)

Category:Baross Street (Győr)Edit

Hi Globetrotter, you blanked Category:Baross Street (Győr) and it has been deleted. Please, be so kind and fix the broken link on hu:Baross út (Győr), thank you. --Achim (talk) 21:22, 6 February 2017 (UTC)

Done! - - Globetrotter19 (talk) 21:49, 6 February 2017 (UTC)
Thank you! --Achim (talk) 15:10, 8 February 2017 (UTC)

File:Nagyvasútállomásnál. Tatai buszjáratok, térkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPGEdit

 
File:Nagyvasútállomásnál. Tatai buszjáratok, térkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPG has been marked as a possible copyright violation. Wikimedia Commons only accepts free content—that is, images and other media files that can be used by anyone, for any purpose. Traditional copyright law does not grant these freedoms, and unless noted otherwise, everything you find on the web is copyrighted and not permitted here. For details on what is acceptable, please read Commons:Licensing. You may also find Commons:Copyright rules useful, or you can ask questions about Commons policies at the Commons:Help desk.

The file you added may soon be deleted. If you believe this file is not a copyright violation, you may replace the copyvio tag with a regular deletion request.

Wikimedia Commons takes copyright violations very seriously and persistent violators will be blocked from editing.

Afrikaans | العربية | asturianu | azərbaycanca | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | español | euskara | فارسی | suomi | français | galego | עברית | hrvatski | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | italiano | 日本語 | 한국어 | Lëtzebuergesch | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | Malti | မြန်မာဘာသာ | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | polski | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | српски | svenska | тоҷикӣ | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Train2104 (talk) 21:47, 30 March 2017 (UTC)

@Train2104:Ez egy
 

 

This reproduction is permitted under article 68 of the Hungarian copyright law (1999/LXXVI), which specifies that if a fine art, architectural or applied art creation is erected with a permanent character outdoors in a public place, a view of it may be made and used without the authorization of the author and paying remuneration to him.

Note: According to the article 68 Paragraph (5), the provision of Article 34, Paragraph (1), that "from a disclosed work any part may be cited by indication of the source and naming the author indicated as such", shall not be applicable to the use of fine art, artistic photographic and applied art creations.

According to the article 67 Paragraph (3) the author’s name has to be indicated on a view if this is intended to present a specific fine art, architectural, applied art or industrial design creation or engineering structure. The author’s name has likewise to be indicated if such creations are used for presentation in scientific and educational lectures as well as for school education purposes (Article 33, Paragraph (4)).

See Commons:Freedom of panorama#Hungary for more information.

English | Magyar | +/−

kép! Kérem azonnali visszaállítását! - - Globetrotter19 (talk) 07:00, 31 March 2017 (UTC)

File:Nagyvasútállomásnál. Tata várostérkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPGEdit

 
File:Nagyvasútállomásnál. Tata várostérkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.

Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!

Afrikaans | العربية | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | español | eesti | فارسی | suomi | français | galego | עברית | hrvatski | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | íslenska | italiano | 日本語 | 한국어 | 한국어 (조선) | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | occitan | polski | پښتو | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | shqip | српски / srpski | svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Jcb (talk) 15:00, 3 April 2017 (UTC)

This is a
 

 

This reproduction is permitted under article 68 of the Hungarian copyright law (1999/LXXVI), which specifies that if a fine art, architectural or applied art creation is erected with a permanent character outdoors in a public place, a view of it may be made and used without the authorization of the author and paying remuneration to him.

Note: According to the article 68 Paragraph (5), the provision of Article 34, Paragraph (1), that "from a disclosed work any part may be cited by indication of the source and naming the author indicated as such", shall not be applicable to the use of fine art, artistic photographic and applied art creations.

According to the article 67 Paragraph (3) the author’s name has to be indicated on a view if this is intended to present a specific fine art, architectural, applied art or industrial design creation or engineering structure. The author’s name has likewise to be indicated if such creations are used for presentation in scientific and educational lectures as well as for school education purposes (Article 33, Paragraph (4)).

See Commons:Freedom of panorama#Hungary for more information.

English | Magyar | +/−

photo. Taken from street. Same as File:Nagyvasútállomásnál. Tata várostérkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPG (see above). - -

To consider for your next uploadsEdit

Hi Globetrotter19, i cleaned up a lot of your uploads such as [1]. Do not know where this error comes from, but it would be nice if it can be avoided for the future. --Arnd (talk) 05:13, 7 April 2017 (UTC)

Hi Aschroet! I wish it same. We talk about this (see above) 'Hibás nyelvi linkek' which means (cca.) wrong languages links. Sadly same development happened about a half years ago which means the new wiki upoader can not handle this problems (The software developers said yes former it worked now its not...this error comes from there). So I should after uploads fixing all of these. I tried allways doing but some of them maybe missed. (I fixed more than a thousand of its). Thank you for your cooperation! - - Globetrotter19 (talk) 07:19, 7 April 2017 (UTC)

freedom-of-panoramaEdit

Hi Globetrotter19,
is the original work of art, as shown in File:Apostles on the Bronze coronation pall of Hungary by Tibor Rieger, 2017 Budapest.jpg, located outdoors? This would be required to claim freedom-of-panorama exception, per Commons:Freedom_of_panorama#Hungary. The same question for File:Lutheran church interior, Alpha and Omega, 2017 Varkerulet.jpg. --Túrelio (talk) 18:28, 17 April 2017 (UTC)

Hi Túrelio, the first one the Apostles on the Bronze coronation pall of Hungary by Tibor Rieger, 2017 Budapest.jpg is an outdoor. The second one is in a church which is built in the end of the 19th century. - - Globetrotter19 (talk) 18:44, 17 April 2017 (UTC)
Thanks. However, the "sculpture" in the latter church look not old to me (per its style), though I am not a specialist. Are you sure it is as old as the church itself? (Or is there any possibility to ask at the church about this sculpture?) --Túrelio (talk) 18:48, 17 April 2017 (UTC)
I'm not sure I am sure the church built in 1895. Do you think it is better to upload some other to here (avoiding conflicts) - - Globetrotter19 (talk) 18:56, 17 April 2017 (UTC)

April 2017Edit

Do this and this again and I'll have you blocked for misuse of Rollback - If you have an issue with an edit then discuss it like a normal person!, Thank you. –Davey2010Talk 13:05, 27 April 2017 (UTC)

It was not vandalism! You made wrong edits. Your edits will be reported! - - Globetrotter19 (talk) 13:08, 27 April 2017 (UTC)
Hence why I've removed the vandalism template from this page!, So will yours if you misuse rollback again, Happy editing!. –Davey2010Talk 20:04, 27 April 2017 (UTC)
Ok! I hope you will not revert my correct edit again! - - Globetrotter19 (talk) 20:07, 27 April 2017 (UTC)
Well I will because it's not needed - We only categories vehicles if they're the main subject of the image, In this case on one image barely half of the vehicle is shown and the other image the vehicle wasn't the main subject, By all means crops and recategorise but as it stands both shouldn't be categorised, Thanks, –Davey2010Talk 21:48, 27 April 2017 (UTC)

File:Gyömrő fitness, logo in Hungary.jpgEdit

 
File:Gyömrő fitness, logo in Hungary.jpg has been marked as a possible copyright violation. Wikimedia Commons only accepts free content—that is, images and other media files that can be used by anyone, for any purpose. Traditional copyright law does not grant these freedoms, and unless noted otherwise, everything you find on the web is copyrighted and not permitted here. For details on what is acceptable, please read Commons:Licensing. You may also find Commons:Copyright rules useful, or you can ask questions about Commons policies at the Commons:Help desk.

The file you added may soon be deleted. If you believe this file is not a copyright violation, you may replace the copyvio tag with a regular deletion request.

Wikimedia Commons takes copyright violations very seriously and persistent violators will be blocked from editing.

Afrikaans | العربية | asturianu | azərbaycanca | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | español | euskara | فارسی | suomi | français | galego | עברית | hrvatski | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | italiano | 日本語 | 한국어 | Lëtzebuergesch | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | Malti | မြန်မာဘာသာ | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | polski | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | српски | svenska | тоҷикӣ | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Jonatan Svensson Glad (talk) 10:06, 29 April 2017 (UTC)

This is a
 

 

This reproduction is permitted under article 68 of the Hungarian copyright law (1999/LXXVI), which specifies that if a fine art, architectural or applied art creation is erected with a permanent character outdoors in a public place, a view of it may be made and used without the authorization of the author and paying remuneration to him.

Note: According to the article 68 Paragraph (5), the provision of Article 34, Paragraph (1), that "from a disclosed work any part may be cited by indication of the source and naming the author indicated as such", shall not be applicable to the use of fine art, artistic photographic and applied art creations.

According to the article 67 Paragraph (3) the author’s name has to be indicated on a view if this is intended to present a specific fine art, architectural, applied art or industrial design creation or engineering structure. The author’s name has likewise to be indicated if such creations are used for presentation in scientific and educational lectures as well as for school education purposes (Article 33, Paragraph (4)).

See Commons:Freedom of panorama#Hungary for more information.

English | Magyar | +/−

photo. Taken from street. Same as File:Nagyvasútállomásnál. Tata várostérkép. - Komárom-Esztergom megye, Tata.JPG (see above). - - Globetrotter19 (talk) 11:01, 29 April 2017 (UTC)

InterlinkekEdit

Szia! Látom, Angel Sanz-Briz emléktáblájának angol és magyar nyelvű leírásában (a franciában nem [?]) a címből linkelted a város (Budapest) nevét. Megkérdezhetem, mi volt vele a célod? Több ezer emléktábla leírásában használtuk ebben a formában, eddig sosem merült fel a link szükségessége. Ráadásul egyszerű belső (Wikimedia Commons-os) linkkel is megoldható lett volna, mint tetten az előbb én is. Technikailag persze helyes a közvetlen interwikis linkelés, de nekem már a behelyezése is öncélúnak tűnik. Üdv. --Fekist (talk) 19:22, 25 May 2017 (UTC)

Oké, megértettem. Bár az én értelmezésem szerint az öncél éppen az, ha valaminek elkészítésével „a cél az volt, hogy legyen”, gyakorlati haszna viszont nincs. Azt pedig, hogy egy hármas szövegegységből a harmadik nyelvbéli linket csak azért nem készíted el, mert azt nem használod, ne haragudj, nem tartom komoly érvnek. Mindezek ellenére a dolog engem egyáltalán nem zavar. Komolyan. Ha van időd és energiád, csináld... } --Fekist (talk) 15:50, 26 May 2017 (UTC)

Copyright status: File:Széchenyi István (Somogyi József, 1988), Széchenyi rakpart, 2017 Lipótváros.jpgEdit

беларуская (тарашкевіца)‎ | български | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | فارسی | suomi | français | magyar | italiano | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | 日本語 | norsk | polski | português | português do Brasil | română | slovenščina | svenska | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
 
This media may be deleted.
Thanks for uploading File:Széchenyi István (Somogyi József, 1988), Széchenyi rakpart, 2017 Lipótváros.jpg. I notice that the file page either doesn't contain enough information about the license or it contains contradictory information about the license, so the copyright status is unclear.

If you created this file yourself, then you must provide a valid copyright tag. For example, you can tag it with {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} to release it under the multi-license GFDL plus Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license or you can tag it with {{PD-self}} to release it into the public domain. (See Commons:Copyright tags for the full list of license tags that you can use.)

If you did not create the file yourself or if it is a derivative of another work that is possibly subject to copyright protection, then you must specify where you found it (e.g. usually a link to the web page where you got it), you must provide proof that it has a license that is acceptable for Commons (e.g. usually a link to the terms of use for content from that page), and you must add an appropriate license tag. If you did not create the file yourself and the specific source and license information is not available on the web, you must obtain permission through the OTRS system and follow the procedure described there.

Note that any unsourced or improperly licensed files will be deleted one week after they have been marked as lacking proper information, as described in criteria for deletion. If you have uploaded other files, please confirm that you have provided the proper information for those files, too. If you have any questions about licenses please ask at Commons:Village pump/Copyright or see our help pages. Thank you.

Yours sincerely, Magog the Ogre (talk) (contribs) 03:06, 31 May 2017 (UTC)

Sorry, corrected! Thank you! - - Globetrotter19 (talk) 16:06, 31 May 2017 (UTC)

File:Our Lady and St. John of Nepomuk R. C. church. Interior ID 3829. Baroque pulpit with statues. (N). - 2, János Lane Downtown, Székesfehérvár, Fejér County, Hungary.JPGEdit

 
File:Our Lady and St. John of Nepomuk R. C. church. Interior ID 3829. Baroque pulpit with statues. (N). - 2, János Lane Downtown, Székesfehérvár, Fejér County, Hungary.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.

Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!

Afrikaans | العربية | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | español | eesti | فارسی | suomi | français | galego | עברית | hrvatski | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | íslenska | italiano | 日本語 | 한국어 | 한국어 (조선) | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | occitan | polski | پښتو | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | shqip | српски / srpski | svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Zello (talk) 23:05, 22 July 2017 (UTC)

Source informationEdit

Hi, please do not remove the source field, like you did here. You are creating unnecessary maintenance work. Jcb (talk) 20:45, 30 August 2017 (UTC)

I missed the line. Sorry. - - Globetrotter19 (talk) 20:48, 30 August 2017 (UTC)

Commons Conference projectEdit

Hello Globetrotter19,

I'm writing you as one of the most active Commons users right now. Since a while now, the idea of a dedicated Commons conference has been floating around. But since the last Wikimania concrete steps have been taken to actually make it happen next year. If you're interested in participation or maybe willing to help organize the first ever Commons Conference, I invite you to check out the project page and leave your comments; or just show your support for the idea, by signing up.

Cheers,

--MB-one (talk) 19:35, 6 September 2017 (UTC)

Minor mistakeEdit

Hi GT, could you please in future avoid the repeated little mistake like this? Thank you or your cooperation. --Arnd (talk) 22:04, 1 December 2017 (UTC)

Hungarian?Edit

Hi. I was looking at the File:Prunus spinosa, fruit, Hévíz Lake Nature Reserve, 2016 Hungary.jpg that you uploaded. It is about plums ("erik" in Turkish). I was busy making the page Category:Plums in Turkey and was making a search with the word "erik", thus I came into this file because it has "érik" in it. As I know Turkish and Hungarian languages share many words (elma/alma, kapı/kapu) I asked myself if that word in Hungarian meant plum. I saw that it means "ripe", just like "erik" in Turkish also -other than plums- means ripe and is used for fruits. This is another small proof of my amateur theory about Turkish and Hungarian sharing many words is not due to the Ottoman past of Hungary but to deeper common roots. Please note that both words I gave above in parenthesis, the Hungarian versions (alma, kapu) are also the "old" (former) Turkish use of the same words... Cheers. --E4024 (talk) 16:29, 13 December 2017 (UTC)

Hi! I think, it is just a coincidence. It is true Turkish and Hungarian sharing many words, but also German and Hungarian sharing many words, even we have a lot Slavic 'loanword' just like a couple English.
But back to 'plums' and 'érik'. The plum is szilva (in Hungarian) and,-I think,- this word not a 'loanword' and érik is same case, used before Ottoman period.
I am not an expert of this topic, still I hope it was your help! Cheers. - - Globetrotter19 (talk) 16:56, 13 December 2017 (UTC)
"Before Ottoman period" (or deep roots :) that's exactly what I say, or better "much before". Erik (ripe in Turkish) - érik (ripe in Hungarian), a coincidence? Without being a linguist ("expert", as you say) I dare affirm it's not. Have a good day. --E4024 (talk) 05:53, 14 December 2017 (UTC)

Törökbálint állomásEdit

Szia! Tegnap, amikor illusztráltam a magyar és a francia Wikipédián a cikket, észrevettem, hogy a képen látható az ujjad hegye. Szerintem jó lenne levágni a képről. Rakás (talk) 12:07, 24 January 2018 (UTC)

Ok!Ránézek. - - Globetrotter19 (talk) 12:15, 24 January 2018 (UTC)
Kész! - -Globetrotter19 (talk) 12:22, 24 January 2018 (UTC)

Berzsenyi Fountain (Balatonfüred)Edit

Szia! A 71-es utat azért vettem ki, mert ez a kategória egyáltalán nem tartalmaz ilyen témájú cikket, nem releváns, ezért kérlek ne tedd vissza. Szajci pošta 12:13, 10 March 2018 (UTC)

hiába ott mellette készült, ha egyszer nem az utat mutatja, akkor nem releváns a kategória, nem szabad megtéveszteni az olvasót! Szajci pošta 12:17, 10 March 2018 (UTC)

már hogyne számítana? Miért kell megtéveszteni az olvasót? Az a kép abszolút nem releváns, nem kategorizálhatsz agyba-főbe, mert van ilyen kategória. Észszerűen kell kategorizálni, úgyhogy vedd ki a kategóriát! Szajci pošta 12:20, 10 March 2018 (UTC)

abból a virágágyásból egyáltalán nem tudni, hogy készült-e a kép, az, hogy te oda raktad, az csak egy dolog, vedd ki a kategóriát. A kocsmafalon már jeleztem ezt a hibát, megvárom mit mondanak a többiek. Szajci pošta 12:26, 10 March 2018 (UTC)

köszi, nem vonom addig vissza, csak, ha a többiek is egyetértenek. üdvözlettel Szajci pošta 12:35, 10 March 2018 (UTC)

Szia, a Kocsmafalon válaszoltam. --Rlevente (talk) 20:44, 10 March 2018 (UTC)

Category:Monument_buildings_in_Andrássy_AvenueEdit

Themightyquill (talk) 00:07, 16 March 2018 (UTC)

Andrássy Avenue 110 & 118Edit

I copide Category:Andrássy Avenue 110 and Category:Andrássy Avenue 118 to Category:Cultural heritage monuments on Andrássy Avenue because they were in Category:Cultural heritage monuments in Budapest District VI, but they are not in your list of monuments on the street (which I added to Category:Cultural heritage monuments on Andrássy Avenue). Should they be added to the list, or removed from the category? Thanks. - Themightyquill (talk) 06:49, 17 March 2018 (UTC)

It is right now. Here is a link (PDF) that (I told you before) it has contents all(?) of the district listed monument (started from page 20), first are stately level monuments next pages with local level protected buildings name and architects. Sadly no ID which pass to the
 
This is a photo of a monument in Hungary, Identifier:
Unknown
Unknown

, but it is ok for checking. Thanks. - - Globetrotter19 (talk) 09:46, 17 March 2018 (UTC)

Copyright status: File:Átjáró a vasúti híd alatt, Fő tér, 2018 Nagymaros.jpgEdit

Copyright status: File:Átjáró a vasúti híd alatt, Fő tér, 2018 Nagymaros.jpg

беларуская (тарашкевіца)‎ | български | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | فارسی | suomi | français | magyar | italiano | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | 日本語 | norsk | polski | português | português do Brasil | română | slovenščina | svenska | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
 
This media may be deleted.
Thanks for uploading File:Átjáró a vasúti híd alatt, Fő tér, 2018 Nagymaros.jpg. I notice that the file page either doesn't contain enough information about the license or it contains contradictory information about the license, so the copyright status is unclear.

If you created this file yourself, then you must provide a valid copyright tag. For example, you can tag it with {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} to release it under the multi-license GFDL plus Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license or you can tag it with {{PD-self}} to release it into the public domain. (See Commons:Copyright tags for the full list of license tags that you can use.)

If you did not create the file yourself or if it is a derivative of another work that is possibly subject to copyright protection, then you must specify where you found it (e.g. usually a link to the web page where you got it), you must provide proof that it has a license that is acceptable for Commons (e.g. usually a link to the terms of use for content from that page), and you must add an appropriate license tag. If you did not create the file yourself and the specific source and license information is not available on the web, you must obtain permission through the OTRS system and follow the procedure described there.

Note that any unsourced or improperly licensed files will be deleted one week after they have been marked as lacking proper information, as described in criteria for deletion. If you have uploaded other files, please confirm that you have provided the proper information for those files, too. If you have any questions about licenses please ask at Commons:Village pump/Copyright or see our help pages. Thank you.

Yours sincerely, Magog the Ogre (talk) (contribs) 12:26, 5 May 2018 (UTC)

It's my work! I accidentally deleted the license! I corrected. Yours sincerely, - - Globetrotter19 (talk) 16:02, 5 May 2018 (UTC)

RábakethelyEdit

Szia! Megkérhetlek hogy a r.kethelyi templom képeit nevezd át Szentgotthárdról Rábakethelyre? Kértem már, de nem jártam eddig sikkerrel. Rakás (talk) 19:52, 4 June 2018 (UTC)

Kész! - - Globetrotter19 (talk) 20:05, 4 June 2018 (UTC)

Láttad már?Edit

[2] Rakás (talk) 16:20, 27 June 2018 (UTC)

Most már igen! Köszi. - - Globetrotter19 (talk) 16:28, 27 June 2018 (UTC)

Notification about possible deletionEdit

 
Some contents have been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether they should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at their entry.

If you created these pages, please note that the fact that they have been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with them, such as a copyright issue.

Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!

Afrikaans | العربية | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | español | eesti | فارسی | suomi | français | galego | עברית | hrvatski | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | íslenska | italiano | 日本語 | 한국어 | 한국어 (조선) | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk | occitan | polski | پښتو | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | shqip | српски / srpski | svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Affected:


Yours sincerely, - Alexis Jazz ping plz 13:53, 7 August 2018 (UTC)

Category:Dezső BergerEdit

Hello! Are you sure, that Dezső Berger died in Mauthausen? Greetings from Lower Austria: --GT1976 (talk) 16:17, 13 August 2018 (UTC)

No! There are probably more than one Dezső Berger or similar like here Benedek (BERGER) Dezső. I just moved all file from Dezsö Berger category to Dezső Berger. Yours sincerely, - - Globetrotter19 (talk) 16:25, 13 August 2018 (UTC)

Hegymagas, Lengyel kápolnaEdit

Szia! A kategóriában lévő képek a feltöltőjük szerin Nemesgulácson készültek, de amikor utánajártam,, kiderült, hogy a kápolna Hegymagason áll. Megtennéd, hogy átnevezed őket? Rakás (talk) 18:50, 16 August 2018 (UTC)

Kodály körönd 1 vs Andrássy Avenue 87Edit

Maybe I'm confused, but aren't Category:Kodály körönd 1 and Category:Andrássy Avenue 87 the same building? Thanks. - Themightyquill (talk) 07:05, 14 September 2018 (UTC)

Same address the pics are not same! But Kodály körönd 1 probably Andrássy Avenue 87/Benczúr u. 2?/Felsőerdősor utca GPS 47.509569, 19.070995, I gave Kodály körönd 1.-to the 'building pics with murals',-based [3]!, probably that was mistyped? So if You agree I will create a Category:Andrássy Avenue 88–90 (Kodály körönd 3) for those. Regards, - - Globetrotter19 (talk) 10:06, 14 September 2018 (UTC)

File:08052-Budapest-1906-Volkstheater-Brück & Sohn Kunstverlag.jpgEdit

Hi Globetrotter. You just wiped a whole lot of categories from this image with the comment "overcategorized". Can you amplify on that statement please. Many thanks, 09:56, 19 September 2018 (UTC)


Hi Eddaido. So I wrote overcategorized, and collect cats so buildings and postcard of theater and and streets all collected to category Postcards of Népszínház (Budapest)). Other cats Horses of Hungary and Horse-drawn carriages also simply overcats and ad column or tram is only 1% of the pic. Sincerely, - - Globetrotter19 (talk) 10:06, 19 September 2018 (UTC)

You understand I need to understand your reasons so I do not make the same mistake again. That's why I ask (again) Eddaido (talk) 10:08, 19 September 2018 (UTC)
It was not a mistake! It is true! - - Globetrotter19 (talk) 10:12, 19 September 2018 (UTC)
1. I am sorry I still do not understand you. and 2. what does "and ad column or tram is only 1% of the pic" mean? Eddaido (talk) 10:14, 19 September 2018 (UTC)
It means becose the pics shows something... like window or people or tram but insignificant part of the pics only 1%, means we not categorized like window by city People by year or trams by city. I hope it was clear. - - Globetrotter19 (talk) 10:19, 19 September 2018 (UTC)
Ah, understood, agreed, content. My fully deployed ESP antennae are retracting as I type. Thanks, Eddaido (talk) 10:26, 19 September 2018 (UTC)

Thanks for categorising...Edit

...all the files that I dumped into Category:Budapest. I categorised some of them, but you are quicker. I also forgot to include Category:August 2017 in Budapest. I will try to be more careful next time! Triplecaña (talk) 13:45, 3 October 2018 (UTC)

Most of description (and coords) was really excellent. So it was easy. - - Globetrotter19 (talk) 13:53, 3 October 2018 (UTC)
Return to the user page of "Globetrotter19".