Open main menu


Commons File mover.svg

Contents

MetaEdit

Hoi Richardkw, ik heb geantwoord op meta. Mvg, Taketa (talk) 18:49, 15 June 2015 (UTC)

Hoi Richard, uitgevoerd. Graag nog met allebei de accounts inloggen en op Special:mergeaccount je accounts verenigen. Ik laat liever geen 'ununified account' achter, vandaar. Veel plezier met de 'nieuwe' naam. Met vriendelijke groet, Taketa (talk) 14:12, 16 June 2015 (UTC)
Nogmaals bedankt. Vriendelijke groet, - Richardkw (talk) (talk) 15:35, 16 June 2015 (UTC)

ThanksEdit

Thanks for help saving de picture of kraakpand_Vrijstaete.jpg. I completely missed that scheduling for removal, realy a pain that commons is this strict / radical in their judgements, and I do have the rights to post it. So thanks! Jobbew (talk) 11:52, 31 July 2017 (UTC) (ps,sorry for accidentally editting your user page.)

No problem :-). Nice that they kept it! - Richardkiwi (talk) (talk) 11:59, 31 July 2017 (UTC)

Beeld Anton de KomEdit

Hi Richard, als je nog eens langs het beeld komt van Anton de Kom, in Amsterdam Zuidoost, wil je dan er een paar mooie foto's van maken zoals deze? Er ligt bij mij een verzoek deze foto in printkwaliteit te mogen gebruiken voor een educatieve publicatie. Maar ik heb er geen met hogere resolutie. - De kids wilden van zichzelf uit poseren, maar wellicht is het beter voor een vergelijkbare foto een of meerdere 'modellen' te kiezen die vooraf expliciet akkoord gaan met publikatie hier en elders. - Ik kom voorlopig niet vaak meer op die plek, maar deze foto blijkt erg in trek. Succes en bedankt vast. PS. Het actuele verzoek komt uit deze en met name deze hoek. MvG. Peli 06:51, 12 August 2017 (UTC)

 • Hi Peli, kan me nog herinneren dat ik een lijst met beelden maakte op Wikipedia en dacht dat deze compleet was. Toen zette jij Carel Lanters neer en ben ik de volgende dag nog teruggegaan op de fiets voor de foto :-) (alleen ter herinnering, vond het wel leuk, we waren daar toen toevallig in de buurt). Wat betreft Anton de Kom moet ik even kijken, toevallig heb ik van de week wel tijd. Hangt van het weer af, heb een toestelletje dat bij ongunstig weer (veel zon of andersom) helaas niet altijd mooie foto's geeft. Ik heb wel een keer iets neergezet hier van Anton de Kom, maar zie het niet in de categorie terug, maar dat moet dan met mijn oudere toestellen zijn geweest. Als ik het goed begrijp wil je het dus gewoon hier op Commons met de hier geldende licentie? Ik kan niets beloven, maar ma/di. is de kans wat groter. Er hangen inderdaad weleens mensen of kinderen rond, dat is lastig in die wijk. Ik doe mijn best! Groeten, - Richardkiwi (talk) (talk) 11:41, 12 August 2017 (UTC)
  • p.s. ik had dat van 'modellen' niet goed gelezen, dus het zijn afbeeldingen zonder een model. Had toevallig wel gekund, maar daar ga ik niet verder op in, dat is te prive. :-) Ga ze nu en straks uploaden. M.v.g. - Richardkiwi (talk) (talk) 16:21, 14 August 2017 (UTC)
   • Hoi Richard, hartelijk bedankt voor de snelle reactie. Mooie bruikbare afbeeldingen lijkt mij. :-) Ik heb inmiddeles een link naar de betreffende categoriepagina doorgegeven aan de aanvrager. Het beste gewenst. Groet Peli (talk) 12:56, 15 August 2017 (UTC)
    • Hoi Peli, graag gedaan, Groeten, - Richardkiwi (talk) (talk) 13:09, 15 August 2017 (UTC)
     • PS, mocht je een afbeelding (of meerdere) op een site zien, wil je het dan doorgeven? Ik ben wel benieuwd :-). - Richardkiwi (talk) (talk) 13:25, 15 August 2017 (UTC)
   • Hoi Richard. Ja je foto is verschenen in educatief materiaal bij de tentoonstelling , het is te vinden in een hele dikke pdf (80Mb) helemaal onderaan, waardoor ik niet eerder de aandacht had deze helemaal te bekijken en je de link te sturen. Door de dame was ik wel op tijd over de tentoonstelling en publicaties ingelicht. Bedankt nogmaals )) groet Peli (talk) 20:23, 15 August 2018 (UTC)
    • Hoi, ja leuk, het staat op pagina 160. Leuk dat mijn naam er staat. (zo hoort het ook, maar had het in dit geval niet zo'n ramp gevonden). Het nadeel in Amsterdam is dat ik vaak met iemand of meerdere mensen ben en dan maar weinig tijd heb. Ondanks 7 minuten heb ik toch wel 30 plaatjes geschoten en een groot deel op Commons gezet. Er waren nog betere hoeken zag ik achteraf, haha. Maar ja, wat wil je in 7-8 minuten. Bedankt voor de melding mocht je nog eens iets weten (wel in A'dam Z/O of in Katwijk (ZH)), dan weet je met te vinden. Groeten, - Richardkiwi (talk) (talk) 21:06, 15 August 2018 (UTC)
 • @Pelikana: - Hoi Peli(kana), ik heb een aantal maanden terug voor een tweede keer om zo'n bewijsje gevraagd en toen werd gezegd dat ik die in januari zou ontvangen, het is nu 1 maart. Weet jij nog hoe dat bij jou ging (als dat van toepassing was). :-) Groet, - Richardkiwi (talk) (talk) 00:24, 1 March 2019 (UTC)
Hoi Richard, ik heb er verder nog niets over gehoord. Misschien kan ik even voor je navragen ) Peli (talk) 09:36, 1 March 2019 (UTC)
Per e-mail nagevraagd. Je foto staat op de omslag in een soort collage met een paar andere, zag ik hier . Peli (talk) 11:00, 1 March 2019 (UTC)
@Pelikana:Ok, leuk! Jammer dat ze dat bewijsje niet gestuurd hebben (de Duitse naam ligt me op de tong, maar ik kan er niet opkomen). Niet dat het zo heel belangrijk is, maar omdat ze het beloofd hebben reken ik er wel een beetje op. (ik heb mijn huisadres toen opgestuurd per mail) :-) Groet, - Richardkiwi (talk) (talk) 11:14, 1 March 2019 (UTC)

HerbenoemenEdit

Richard, er zijn twee bestanden die geen juiste omschrijving hebben. Zie ook Zou je die kunnen herbenoemen? Het gaat om:

 • [[:File:Planetaire ontwikkelingsfasen volgens de antroposofische evolutieleer.jpg] ]
Juiste tekst moet zijn (zie ook de beschrijving)
Planetarischen Weltentwicklungsstufen, Rudolf Steiner

en

 • [[:File:Schema antroposofische evolutieleer.gif] ]
Menschheitsentwickelung, Rudolf Steiner

Al vast bedankt. --Lidewij (talk) 22:37, 23 March 2019 (UTC)

Hallo Lidewij, ik heb ze beoordeeld. Van Nederlands naar Duits (van de ene naar de andere taal) mag alleen in bepaalde omstandigheden. Aangezien die van toepassing zijn heb ik ze hernoemd. - Richardkiwi (talk) (talk) 22:59, 23 March 2019 (UTC)
Richard, bedankt. De oude namen hebben geen nut en kunnen weg. Mvg, Lidewij (talk) 14:32, 25 March 2019 (UTC)
De redirects blijven in principe staan en kunnen alleen bij uitzondering verwijderd worden door een moderator. Ik kan ze wel op mijn volglijst zetten voor de zekerheid. Groet, - Richardkiwi (talk) (talk) 20:45, 25 March 2019 (UTC)

Boek, Koloniales und rassistisches Denken und Handeln im NationalsozialismusEdit

@Pelikana: - Hoi Peli(kana), ik heb het hele boekwerk gehad en een bedankbrief (het 'bewijsje" erbij). Leuk, dat had ik niet verwacht! Bedankt voor het melden toen, ik vind zulk soort dingen wel leuk om te doen! Groeten, - Richardkiwi (talk) (talk) 14:41, 27 March 2019 (UTC)

Graag gedaan. Ook aan mij hebben ze desgevraagd ook een exemplaar (Belegexemplar) gestuurd). Wel raar te lezen dat het beeld van hout is, dat slaat dan op het origineel in het Rijksmuseum. MvG Peli (talk) 17:10, 27 March 2019 (UTC)
Ik heb dat nog niet gelezen, mijn Duits is ook niet zo goed, ondanks dat ik jaren les kreeg vroeger :-) - Richardkiwi (talk) (talk) 18:31, 27 March 2019 (UTC)

Removing redirectEdit

Hi, thanks for renaming File:Tang Dingyuan and Xu Ren.jpg. Could you please delete the redirect as it's totally wrong and misleading? (I was working on two articles on en-wiki simultaneously and mistyped the scientist's name). -Zanhe (talk) 21:14, 11 June 2019 (UTC)

Hi, I cannot delete the redirect. I requested a speedy delete, but don't know if they remove it. I used your motivation: "totally wrong and misleading (uploaders request)" or something. - Richardkiwi (talk) (talk) 23:45, 11 June 2019 (UTC)
Return to the user page of "Richardkiwi".