Open main menu

User talk:Vriullop

Contents

Coordenades de WD a CommonsEdit

Bona nit Vicenç, suposo que t'hauràs adonat que a les categories de Commons no cal posar les coordenades si ja són a WD i es posa l'enllaç a WD. És a dir: Commons agafa les coordenades de WD. Exemple Category:Sant Martí de la Nou d'Alòs. Això facilita la correcció d'algunes discrepàncies que es mostren per exemple a Category:Llagostera (la "pega", en el cas dels municipis, és que l'error acostuma a donar-se a WD).--Isidre blanc (talk) 21:45, 7 April 2018 (UTC)

@Isidre blanc: No ho havia vist, cada vegada vaig seguint menys temes. El problema de les coordenades és establir un criteri o alguna referència. Per un municipi, com l'exemple de Llagostera, una diferència de 288 m no és significatiu, totes dues són vàlides. He vist diferents criteris:
  1. Centre geogràfic del terme municipal. Crec que aquest era el criteri de l'ICC. Fa molts anys vaig carregar en les infotaules les coordenades de l'ICC, però amb el temps han desaparegut i el fitxer original ja no el trobo.
  2. Centre urbà. Crec que aquest és el criteri d'Idescat. En la infotaula de ca:Llagostera clica sobre el codi Idescat.
  3. Seu de l'Ajuntament. Crec que aquest és el criteri de Municat. En tots els articles de municipis hi ha un enllaç extern "Informació de la Generalitat de Catalunya", però veig que està trencat. En la pàgina de Dades generals marca un punt semblant a l'Idescat. En el de Situació geogràfica marca un punt diferent. En Mapes municipals oficials, enllaç "cartografia de referència", marca l'Ajuntament.
  4. Segons la precisió. Com que hi ha diferents criteris, tots vàlids, una solució és definir la precisió necessària. Estem acostumats a usar 6 decimals. Com diu a Category:Llagostera la precisió usada a Wikidata és d'11 cm. Això és molt precís fins i tot per un edifici, però és clarament excessiu per un municipi. Està explicat a ca:Viquiprojecte:Coordenades_geogràfiques#Precisió (més que una precisió d'11 cm més aviat és d'uns 8 cm en aquesta latitud). Seguint el criteri indicat "d'una precisió d'una desena de la mida de l'objecte", pel cas de Llagostera hi ha 2,5 km des de l'Ajuntament fins el límit del terme municipal més proper. Per un objecte de 5 km de diàmetre la precisió recomanada és de 500 m, és a dir amb 3 decimals.
No cal fer càlculs en cada municipi. El que jo faria: prendre les coordenades d'Idescat i reduir d'entrada a 4 decimals que donen una precisió d'11 metres (o de 8 m en la nostra latitud). (Quan uso el GPS del cotxe ja m'he acostumat a posar només 4 decimals i hi arribo sense cap problema). Això no es va fer en el seu moment en les infotaules, s'han carregat a WD les coordenades majoritàriament d'en.wiki o d'es.wiki i s'han donat per bones en les noves infotaules. Potser és un projecte de revisió per a ca.wiki i per WD afegint-hi la referència d'Idescat.
--V.Riullop (talk) 09:38, 8 April 2018 (UTC)

Wikidata InfoboxEdit

Hola, Vicenç, pots veure l'aplicació d'aquesta plantilla a Category:Convent de Sant Antoni de Pàdua de Torà. Penso que, amb aquesta plantilla, no cal afegir les coordenades a Commons. En endavant, quan categoritzi, només les posaré a WD. Tampoc, potser, caldria posar el codi de l'IPAC. Qué et sembla?--Isidre blanc (talk) 06:55, 7 June 2018 (UTC)

P.D. Un detall molt interessant és que les notes al fitxer es ressalten a l'infobox: veure Category:Besiberri del Mig--Isidre blanc (talk) 07:23, 7 June 2018 (UTC)

@Isidre blanc: Doncs sí, no caldrà ni les coordenades ni el codi, és informació duplicada i no afecta al meu bot. --V.Riullop (talk) 07:41, 7 June 2018 (UTC)

File:Orientmitja2300aC-es.svgEdit

Hello. This history of this file is a little confusing. It was taken from File:Orientmitja2300aC.png, which is taken from Georgian Wikipedia, which took it from Catalonian Wikipedia. Could you please undelete the file at Catalonian Wikipedia (ca:Fitxer:Orientmitja2300aC.png) so that I can copy the logs? Thanks. Magog the Ogre (talk) (contribs) 01:22, 17 July 2018 (UTC)

@Magog the Ogre: Restored. It's an old upload unsourced. --V.Riullop (talk) 08:42, 17 July 2018 (UTC)
Someone deleted it again.   Magog the Ogre (talk) (contribs) 00:47, 20 July 2018 (UTC)
@Magog the Ogre: Restored again with template delete removed. --V.Riullop (talk) 07:43, 20 July 2018 (UTC)
Thanks! I updated the authorship.[1] Magog the Ogre (talk) (contribs) 23:55, 20 July 2018 (UTC)

Petición de ayudaEdit

Hola Vicenç, ¿podrías echarme una mano con una traducción? He actualizado {{Attribution-La Moncloa}}: aquí. ¿Podrías actualizar Template:Attribution-La Moncloa/ca de acuerdo con los cambios en la versión en castellano? Gracias --Discasto talk 12:23, 1 October 2018 (UTC)

Hecho. --V.Riullop (talk) 12:38, 1 October 2018 (UTC)
¡¡¡Gracias!!! --Discasto talk 13:40, 1 October 2018 (UTC)
Return to the user page of "Vriullop".