Commons:Селска чешма

This project page in other languages:
↓ Скокни на содржината ↓       ↓ Скокни на разговорите ↓
Селска чешма
Добредојдовте на Селската чешма

Оваа страница на Ризницата на Викимедија служи за расправи во врска со работењето во неа, технички прашања, и правилата на Ризницата. Постарите разговори ќе ги најдете во Архивот. Можат да се архивираат и понови теми кои немаат добиено одговор веќе 7 дена.

Напомена:
 1. Ако сакате да прашате зошто не е дозволен неслободен/некомерцијален материјал на Викимедија, или пак ако сакате да ни сугерирате дека би било добро да се дозволени, тогаш не коментирајте овде. Така само ќе си го изгубите времето. Едно од основните начела на Ризницата на Викимедија гласи: „Се дозволува само слободна содржина.“ Ова е само основно правило кое важи за ова место, подразбирано и неприкосновено како и праволото за НГТ на сите Википедии.
 2. Дали ги прочитавте Често поставуваните прашања (ЧПП)?
 3. Сите одговори кои ќе ги добиете овде не претставуваат правен совет и тој што ве посоветувал не носи одговорност за нив. Ако имате правни прашања, ќе се обидеме да ви помогнеме, но нашите одговори не можат да ги заменат одговорите добиени од стручни лица (како правници).
Намени вон делокругот на оваа страница:Добредојдовте!Edit

Добредојдовте на нашата Селска чешма на македонски јазик. Се надевам дека добро ќе не служи. Со ова би сакал да искажам едно добредојде на сите оние би учествувале на Ризницата, било тоа да се преводи на различни страници или придонеси во облик на слики и други медиуми.

Исто така би сакал да ги повикам сите „ризничари“ од македонското говорно подрачје да се пријават овде на листава (со # за да се преброиме), со цел да имаме увид колку сме и кои сме, а со тоа да отвориме и можност за понатамошна соработка. Ја започнувам листата со сопственото име:

Листа на „Ризничари“Edit

 1. --B. Jankuloski (talk) 11:35, 26 August 2009 (UTC)
 2. --Brainmachine (talk) 12:52, 26 August 2009 (UTC)   Comment Поздрав, луѓе! Овде на Ризницава сум присутен за трансфери на слободни слики од проектите и за пријавувања на нерегуларности поврзани со авторските права. Мислам дека следен предизвик треба да ни биде локализација на волшебникот за подигнување слики за конечно и оваа функција да си ја вршиме на мајчиниот ни јазик. Уште еднаш, поздрав :)
 3. --R ašo  16:48, 26 August 2009 (UTC)Grüß Gott!!! Јас еве сум на задача тука. За еден месец 2.000 слики, плус cat's, бла бла
 4. --MacedonianBoy (talk) 20:20, 31 October 2010 (UTC)   Comment Грбови, знамиња, карти и слично... подигнувам

Proposal to change our voting policyEdit

Hello,

A while ago I made a proposal to change our policy about the 4 votes requirement during a rfa, the last week(s) there has been a discussion on the talkpage and now I believe its time to go to the village pump.

Please raise any comments, objections or questions on the talkpage and I hope to implent it without any big objections in 2 weeks or so.

The proposal can be found here:

Best regards, Huib talk 16:37, 15 September 2009 (UTC)

Volunteers still neededEdit

Hi all,
Although we soon will remove the centralnotice that is up, the Wikimedia Foundation is still looking for volunteers to serve as subject area experts or to sit on task forces that will study particular areas and make recommendations to the Foundation about its strategic plan. You may apply to serve on a task force or register your name as an expert in a specific area at http://volunteer.wikimedia.org.

The Foundation's strategy project is a year-long collaborative process which is hosted on the strategy wiki, at http://strategy.wikimedia.org. Your input is welcome (and greatly desired) there. When the task forces begin to meet, they will do their work transparently and on that wiki, and any member of the community may join fully in their work. This process is specifically designed to involve as many community members as possible.

Any questions can be addressed to me either on my talk page here or on the strategy wiki or by email to philippe at wikimedia.org.

I hope you'll consider joining us!

Philippe (talk) 03:24, 2 October 2009 (UTC)

Ознаки за сликиEdit

Драги македонски корисници на Ризницата, сега ја имаме важната страница Ознаки за слики целосно на македонски. Покрај ова, сега имаме три посебни македонски шаблони за нашите потреби, па ве повикувам да ги употребувате: {{PD-Macedonia}}, {{Cc-by-2.5-mk}} и {{Cc-by-sa-2.5-mk}}. Среќно користење! --B. Jankuloski (talk) 04:53, 26 October 2009 (UTC)

Super. :D--R ašo  16:32, 26 October 2009 (UTC)

Македонскиот јазик не се пишува на латиница и тоа важи за сите места, и не само вики, туку насекаде во сите ситуации и прилики. --B. Jankuloski (talk) 08:47, 11 July 2010 (UTC)

Feedback wanted on Commons brochure draftEdit

I've been working on a "Welcome to Commons" brochure, and community feedback was extremely helpful. We now have a draft of the designed version, so please share any thoughts you have on how to make it better. The main target audience is newcomers who are learning about Commons for the first time.

 
Commons brochure draft, 2013-06-06, tentatively titled "Illustrating Wikipedia: A Guide to Contributing Content to Wikimedia Commons"

A few things to note:

 • The current title is Illustrating Wikipedia: A Guide to Contributing Content to Wikimedia Commons, but we're open to better suggestions.
 • Neither the design nor the content are final at this point, so if you want to propose significant changes, now is the time.
 • Many minor design and text changes will happen in the next revision, but if you notice anything that needs to be adjusted, please comment.
 • There is simply placeholder content for the section on adding images using the Visual Editor; once screenshots of the interface are stable, that content will be added in.

You can discuss the draft at Commons talk:Welcome to Commons brochure. Thanks!--Sage Ross (WMF) (talk) 14:36, 12 June 2013 (UTC)

RussaviaEdit

At Commons:Bureaucrats/Requests/Russavia (de-Bureaucrat) is a discussion about Russavias role as bureaucrat ongoing. -- Cecil (talk) 09:15, 18 August 2013 (UTC)

New tools and IP maskingEdit

14:18, 21 August 2019 (UTC)

The consultation on partial and temporary Foundation bans just startedEdit

-- Kbrown (WMF) 17:13, 30 September 2019 (UTC)

Feedback wanted on Desktop Improvements projectEdit

06:53, 16 October 2019 (UTC)

Movement Learning and Leadership Development ProjectEdit

Hello

The Wikimedia Foundation’s Community Development team is seeking to learn more about the way volunteers learn and develop into the many different roles that exist in the movement. Our goal is to build a movement informed framework that provides shared clarity and outlines accessible pathways on how to grow and develop skills within the movement. To this end, we are looking to speak with you, our community to learn about your journey as a Wikimedia volunteer. Whether you joined yesterday or have been here from the very start, we want to hear about the many ways volunteers join and contribute to our movement.

To learn more about the project, please visit the Meta page. If you are interested in participating in the project, please complete this simple Google form. Although we may not be able to speak to everyone who expresses interest, we encourage you to complete this short form if you are interested in participating!

-- LMiranda (WMF) (talk) 19:00, 22 January 2020 (UTC)