Open main menu
Hafnium murni (99,98%) dina tungtung éléktroda nu dipaké dina prosés electron beam melting (conto simpenan Ethan Currens, kénca), nu geus ngalaman oksidasi (katuhu), jeung kubus 1 cm3 pikeun babandingan (tengah). Dipoto luhureun lambar kaca bodas.

This is the Sundanese translation of the Picture of the day description page from .

Hafnium murni (99,98%) dina tungtung éléktroda nu dipaké dina prosés electron beam melting (conto simpenan Ethan Currens, kénca), nu geus ngalaman oksidasi (katuhu), jeung kubus 1 cm3 pikeun babandingan (tengah). Dipoto luhureun lambar kaca bodas.

Descriptions in other languages: