Open main menu
Посетителска дигалка кон ридот Свети Петар во Ла Коруња, Шпанија. Патеката е долга 100 м и се искачува на висина од 63 м.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Посетителска дигалка кон ридот Свети Петар во Ла Коруња, Шпанија. Патеката е долга 100 м и се искачува на висина од 63 м.

Descriptions in other languages: