Open main menu
Ограда во мугри. Бернсте кај Кирхшпил, Дилмен во Северна Рајна-вестфалија, Германија.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Ограда во мугри. Бернсте кај Кирхшпил, Дилмен во Северна Рајна-вестфалија, Германија.

Descriptions in other languages: