Open main menu
This page is a translated version of a page Template:RCE-license/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:RCE-license/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎polski • ‎português • ‎македонски • ‎українська • ‎العربية • ‎中文 • ‎日本語
Distinctive emblem for cultural property.svg Оваа слика е преземена од Државната служба за културно наследство на Холандија како дел потфатот за ослободување на слики. Установа нуди исклучиво слики кои се дело на нејзините вработени, со големина до 1200 пиксели, или кои поинаку не се ограничени со авторски права.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{RCE-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{RCE-license}} instead!