Open main menu
POTY barnstar 1-2007.svg
POTY barnstar 1-2007.svg

Tweede jaarlijkse Wikimedia Commons “Afbeelding van het jaar”

(Voorbereiding· (Vertalingen· (Overleg· Organisatie · (Problemen / Hulp)

Inleiding & data · Stemming · Ronde 1 : (Galerij· Ronde 2 : (Finalisten· (Resultaten· Ponkan cd.png (Download)

De tweede jaarlijkse Afbeelding van het jaar-verkiezing is een gebeurtenis waarin de leden van alle Wikimedia-projecten stemmen op de afbeeldingen die gedurende 2007 uitgelichte afbeeldingen werden.

Alleen gebruikers met meer dan 200 bewerkingen in één enkel Wikimedia-account voor het begin van de competitie mogen stemmen. Zelfs indien de gebruiker meerdere accounts heeft, mag er maar met één gestemd worden.

Zie /Stemming om een stembewijs te krijgen. Dit jaar wordt speciaal geschreven software, ontwikkeld door User:Bryan, gebruikt.

  • RONDE 1: 10-17 januari 2008. Afbeeldingen worden voorgesteld in categorieën, maar gewone instemmingsverkiezing wordt gebruikt. Dit betekent dat de 28 beste afbeeldingen (onafhankelijk van categorie) naar de finale door gaan.
  • FINALE: 20-24 januari 2008. Eén stem per gebruiker. De finalist met de meeste stemmen is de Afbeelding van het jaar. Er zal een tweede en derde prijs uitgereikt worden.

Iedere gebruiker die aan de voorwaarden voldoet kan in de finale stemmen, zelfs als ze niet in ronde 1 gestemd hebben. Indien er problemen zijn, contacteer de /Organisatie.