Open main menu

Suositellut kuvat


Cscr-featured.svg

Suositellut kuvat ovat kuvia, jotka yhteisö on valinnut korostettaviksi kuviksi Commonsiin. Tämä sivu on galleria joistakin kuvista - valokuvista, tietokoneistetusta animaatioista, animoidusta mediasta jne. Tällä hetkellä Commonsissa on 12,496 suositeltua kuvaa, joka on suurin piirtein 0.02% saatavilla olevista kuvista.

Voit ehdottaa kuvaa suositelluksi kuvaksi ehdokkaat suositelluiksi kuviksi -sivulla, jossa yhteisö saavuttaa konsensuksen kuvan statuksesta. Sivulta ovat luettavissa myös suositeltujen kuvien kriteerit. Lue kriteerit tarkasti, ennen kuin ehdotat kuvaa. Voit halutessasi lukea esittelyjä Commonsin parhaimmista valokuvaajista ja kuvittajista.

Vanhat ehdokkaat ovat lokissa. Voit tarkastella kronologisessa järjestyksessä vuonna 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 tai tämänhetkisenä kuukautena statuksen saaneita kuvia.

Vuosittain äänestetään sinä vuonna suositellun kuvan statuksen saaneista kuvista Vuoden kuva. Hyvä tapa tarkastella Commonsin parhaimpia kuvia on tarkastella kilpailun ehdokkaita ja voittajia.

Katso myös automaattinen diaesitys (kokeellinen).

Päivän kuva
Apollo 11 Launch2.jpg
On July 16, 1969, Apollo 11 left Earth to put the first men on the Moon
 

+/− (fi), +/− (en)

LuokatEdit


See also Commons:Featured pictures

EläimetEdit

AstronomiaEdit

Ruoka ja juomaEdit

Historialliset kuvatEdit

LuontoEdit

Asiat ja tuotteetEdit

Other lifeformsEdit

IhmisetEdit

lisää ...
Noun project 288.svg Ihmiset · User (50358) - The Noun Project.svg Portrait

PaikatEdit

Kasvit ja sienetEdit

lisää ...
» Leaf icon (Noun Project).svg kukat · Arundina graminifolia (5) 1200 vector icon.svg Asparagales · Gazania rigens var. rigens vector icon.svg Asterales

Avaruuden tutkintaEdit

UrheiluEdit

Liikkumattomat muut kuvat kuin valokuvatEdit

AnimoidutEdit

lisää ...
» Noun project 216.svg tietokoneella luodut · Treasure map - black.svg kartat · Paint palette icon from the Noun Project.svg muut

AnimatedEdit