Open main menu
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22 · 23 · 24 · 25 · 26 · 27 · 28 · 29 · 30

1

 
Et glasmosaikvindue i domkirken i Chartres i Frankrig. Mosaikken viser et måltid for Jesus og hans disciple, hvilket antyder, at der er tale om den sidste nadver, aftenen før Jesu korsfæstelse. I den vestlige, kristne kalender er dagen i dag Skærtorsdag, hvor indstiftelsen af nadveren mindes som en del af påsken.

Skift billede
Dansk : Et glasmosaikvindue i domkirken i Chartres i Frankrig. Mosaikken viser et måltid for Jesus og hans disciple, hvilket antyder, at der er tale om den sidste nadver, aftenen før Jesu korsfæstelse. I den vestlige, kristne kalender er dagen i dag Skærtorsdag, hvor indstiftelsen af nadveren mindes som en del af påsken.

2

 
En 360-graders tågebue.

Skift billede
Dansk : En 360-graders tågebue.

3

 
Konkylie af Epitonium scalare

Skift billede
Dansk : Konkylie af Epitonium scalare

4

 
Udsigt over ruinerne af St Michael's Church i Somerset i Storbritannien.

Skift billede
Dansk : Udsigt over ruinerne af St Michael's Church i Somerset i Storbritannien.

5

 
Langnæbbet sneppeklire (Limnodromus scolopaceus).

Skift billede
Dansk : Langnæbbet sneppeklire (Limnodromus scolopaceus).

6

 
Den amerikanske pitcher Donald Zackary "Zack" Greinke.

Skift billede
Dansk : Den amerikanske pitcher Donald Zackary "Zack" Greinke.

7

 
Den spektakulære stjernedannelsesregion, der kendes som flammetågen (NGC 2024) i stjernebilledet Orion, og dens omgivelser. Den berømte hestehovedtåge ses nederst til venstre i billedet.

Skift billede
Dansk : Den spektakulære stjernedannelsesregion, der kendes som flammetågen (NGC 2024) i stjernebilledet Orion, og dens omgivelser. Den berømte hestehovedtåge ses nederst til venstre i billedet.

8

 
Byen San Sebastián i Baskerlandet i Spanien set om natten fra Monte Urgull.

Skift billede
Dansk : Byen San Sebastián i Baskerlandet i Spanien set om natten fra Monte Urgull.

9

10

 
En fiskehejre (Ardea cinerea) søger morgenmad lige efter solopgang nær en strand i South Devon, et område med særlig landskabelig værdi i det sydlige engelske grevskab Devon.

Skift billede
Dansk : En fiskehejre (Ardea cinerea) søger morgenmad lige efter solopgang nær en strand i South Devon, et område med særlig landskabelig værdi i det sydlige engelske grevskab Devon.

11

 
Krokusser med lukket blomst.

Skift billede
Dansk : Krokusser med lukket blomst.

12

 
Den store bølge ud for Kanagawa, det første træsnit i serien 36 landskaber med Fuji af den japanske kunstner Katsushika Hokusai.

Skift billede
Dansk : Den store bølge ud for Kanagawa, det første træsnit i serien 36 landskaber med Fuji af den japanske kunstner Katsushika Hokusai.

13

 
Tre fly af typen Zlins Z-50LS fra det tjekkiske aerobatikhold Żelazny Aerobatic Team optræder ved flyopvisningen Góraszka Air Picnic ved den polske by Góraszka i voivodskabet Województwo Mazowieckie.

Skift billede
Dansk : Tre fly af typen Zlins Z-50LS fra det tjekkiske aerobatikhold Żelazny Aerobatic Team optræder ved flyopvisningen Góraszka Air Picnic ved den polske by Góraszka i voivodskabet Województwo Mazowieckie.

14

 
Et par svirrefluer (Spilomyia sayi) parrer sig nær Miller Lake i Ontario.

Skift billede
Dansk : Et par svirrefluer (Spilomyia sayi) parrer sig nær Miller Lake i Ontario.

15

 
Dannelse af en vanddråbe på en stalaktit i fæstningen Fort du Salbert ved Belfort.

Skift billede
Dansk : Dannelse af en vanddråbe på en stalaktit i fæstningen Fort du Salbert ved Belfort.

16

 
Hænder og fødder på en Berberabe (Macaca sylvanus), der lever på Gibraltar, og som er den eneste vildtlevende primat i Europa.

Skift billede
Dansk : Hænder og fødder på en Berberabe (Macaca sylvanus), der lever på Gibraltar, og som er den eneste vildtlevende primat i Europa.

17

 
Lokaltog på linjen Bernina Express mellem Lagalb og Ospizio Bernina. Det trækkes af to ABe 4/4-lokomotiver. Disse har overskydende trækkraft ved kun at medføre to passagervogne, hvorfor to fragtvogne er føjet til togstammen.

Skift billede
Dansk : Lokaltog på linjen Bernina Express mellem Lagalb og Ospizio Bernina. Det trækkes af to ABe 4/4-lokomotiver. Disse har overskydende trækkraft ved kun at medføre to passagervogne, hvorfor to fragtvogne er føjet til togstammen.

18

 
En sky af udstødningsgasser omgiver startrampe 39A ved NASAs Kennedy Space Center i Florida ved den natlige opsendelse af rumfærgen Endeavour til missionen STS-130 i februar 2010.

Skift billede
Dansk : En sky af udstødningsgasser omgiver startrampe 39A ved NASAs Kennedy Space Center i Florida ved den natlige opsendelse af rumfærgen Endeavour til missionen STS-130 i februar 2010.

19

 
En lysbilledfremviser af typen Leitz Prado.

Skift billede
Dansk : En lysbilledfremviser af typen Leitz Prado.

20

 
En bleg, blå Jord danner baggrund for astronauten Michael Gernhardt, der er fastgjort til robotarmen på Endeavour ved en rumvandring under STS-69-missionen i 1995.

Skift billede
Dansk : En bleg, blå Jord danner baggrund for astronauten Michael Gernhardt, der er fastgjort til robotarmen på Endeavour ved en rumvandring under STS-69-missionen i 1995.

21

 
En sommerfugl (Colobura dirce). Fotograferet i Botanischer Garten i München.

Skift billede
Dansk : En sommerfugl (Colobura dirce). Fotograferet i Botanischer Garten i München.

22

 
En kvinde af Kunastammen foran sin stand med molas i Panama City. Molas er traditionelt kunsthåndværk fra den indfødte befolkning i Panama og Colombia.

Skift billede
Dansk : En kvinde af Kunastammen foran sin stand med molas i Panama City. Molas er traditionelt kunsthåndværk fra den indfødte befolkning i Panama og Colombia.

23

 
Bertrand Gille fra det franske håndboldlandshold er blokeret af tre spillere fra Tjekkiets håndboldlandshold ved en fransk-tjekkisk match (resultat: 20:21) ved EM i 2010 i Østrig.

Skift billede
Dansk : Bertrand Gille fra det franske håndboldlandshold er blokeret af tre spillere fra Tjekkiets håndboldlandshold ved en fransk-tjekkisk match (resultat: 20:21) ved EM i 2010 i Østrig.

24

25

 
Pragtkærte (Gaura lindheimeri).

Skift billede
Dansk : Pragtkærte (Gaura lindheimeri).

26

 
Hvidbrystet spætmejse (Sitta carolinensis).

Skift billede
Dansk : Hvidbrystet spætmejse (Sitta carolinensis).

27

 
Krystaller af Osmium (Os) med en renhed på mere end 99,99% og en vægt på 2,2 g. Fremstillet ved kemisk transportreaktion i klorgas.

Skift billede
Dansk : Krystaller af Osmium (Os) med en renhed på mere end 99,99% og en vægt på 2,2 g. Fremstillet ved kemisk transportreaktion i klorgas.

28

 
Snowi, et ungt vildsvin (Sus scrofa) i sneen i Wisentgehege Springe i Tyskland.

Skift billede
Dansk : Snowi, et ungt vildsvin (Sus scrofa) i sneen i Wisentgehege Springe i Tyskland.

29

 
Midten af et pariserhjul nær Massénatorvet i den franske by Nice på en decembernat.

Skift billede
Dansk : Midten af et pariserhjul nær Massénatorvet i den franske by Nice på en decembernat.

30