Aanpassen licentieEdit

Hoi Havang, ik zie dat je CC0 aan het gaan bent. Je kan beter {{self|cc-by-sa-3.0-nl}} aanpassen naar {{self|Cc-zero}} ipv alleen {{Cc-zero}}. Dan is het duidelijk dat jij de auteur bent. Multichill (talk) 10:56, 11 August 2019 (UTC)

Dag @Multichill:. Tja, ik heb zoveel foto's al aan archieven gegeven met publiek domeinvermelding, dat ik alles uniform ga maken. Bedankt voor de tip, ik had zelf die omissie al opgemerkt en was van plan je, voor de foto's in Category:Photographs by Henk van Gaal, te vragen met je bot {{CC-zero}} om te zetten in {{self|CC-zero}} Ik moet natuurlijk zelf de wijziging van de licentie in CC0 aanbrengen. Of mag jouw bot dat ook voor de overige licenties doen op mijn verzoek? Let daarbij wel op: ik heb ook een paarduizend scans geplaatst, die niet in die category zitten maar wel als uploader Havang(nl) hebben. Kun jij dat doen? --Havang(nl) (talk) 11:07, 11 August 2019 (UTC)
Dat kan ik wel met een robot doen hoor. Neem ik in de bewerkingssamenvatting gewoon een linkje naar hier op.
Ter verificatie: Jij wilt voor alle foto's in Category:Photographs by Henk van Gaal die door jou zijn genomen de licentie omzetten naar {{self|Cc-zero}}? Multichill (talk) 11:14, 11 August 2019 (UTC)
@Multichill:.Ja. Mischien zitten er een paar verdwaalde fouten tussen. Ik heb de lijst deze week nog gecheckt en er een twintigtal foute uitgehaald van cropped uploads van andermans fotos, en van fotos van iemand anders die ik op verzoek geplaatst had. Dat ik er al een paarduizend gewijzigd heb, heeft ook tot enige andere correcties geleid, bijv. verplaatsing van de licentie naar boven de categorieen. Kun jij dat gelijktijdig fixen, of laat je dat over aan die speciaal, daarvoor getrainde bot? --Havang(nl) (talk) 11:21, 11 August 2019 (UTC)

Category:Artificial_neural_networkEdit

Josh (talk) 23:46, 3 February 2020 (UTC)