Open main menu
Archive This is an archive of past discussions. Do not edit the contents of this page. If you wish to start a new discussion or revive an old one, please do so on the current talk page.

Having links (URLs) working in .svg images

I'm hoping that this is the right place to ask the question - I've been directed here from some other places, please let me know if I should be asking elsewhere.

I load a .svg file into mediawiki. That works fine. When, though, I click on an element, instead of going to the link specified in the .svg file, the whole image links only to the uploaded file.

How do I persuade mediawiki to show the links in the .svg properly? Fustbariclation (talk) 08:53, 3 December 2014 (UTC)

I don't think Mediawiki is set up to allow you to do what you want to do. SVG files with SMIL animation are allowed to be uploaded (but the animation won't appear when the SVG files are rendered to PNG). Otherwise, mediawiki ignores all SVG-file scripting or interactivity (and often doesn't allow SVG files with those features to even be uploaded), as far as I'm aware... AnonMoos (talk) 16:35, 5 December 2014 (UTC)
It is unfortunate, but you'll have to use ImageMap. This is because the thumbnails of SVG images are PNG images. And this is most likely not going to change for security reasons despite the fact that most browsers now support SVG natively. When creating an image map, don't forget to post it to the file description page (as <pre>formatted text</pre>) as well so other projects can benefit from that. -- Rillke(q?) 17:33, 5 December 2014 (UTC)

problem with files

From unknown reason I cant see thos files. Sombody knows how to fix it?

-- Geagea (talk) 10:10, 4 December 2014 (UTC)

I don't know but I can see all full.User: Perhelion (Commons: = crap?) 23:50, 4 December 2014 (UTC)
So it is only me? I can see the thumbnail but not the photo. How can I solve it? -- Geagea (talk) 08:03, 5 December 2014 (UTC)
Do you see thumbnails in the gallery below? (I do.) -- AnonMoos (talk) 16:30, 5 December 2014 (UTC)
Yes I can see them but when I'm entering into I can't see the photo. -- Geagea (talk) 20:35, 7 December 2014 (UTC)
I can see them to, one thing I think is about the names. They are with unusual characters (for us with alphabet a b c) and it's written from right to left. I have uploaded an original file and a renamed file and you can check if you can view any of them. This to find out if the the name is a problem; original file and maybe you will have to download it as the browser rewrites the filename and then renamed file. I'm not sure if this is the right way to check it but it's a try anyway. --Goran tek-en (talk) 10:56, 8 December 2014 (UTC)
I can see the original of both but when I have the pahe of the file I can see the thumbnail and can't see the photo (that is what I see). -- Geagea (talk) 11:19, 8 December 2014 (UTC)
If I can butt into this thread, I'm having a problem with an image too.
I replaced the image, but it didn't work. Can somebody here fix it? ----DanTD (talk) 16:28, 8 December 2014 (UTC)

Preview when uploading SVG images

Has something changed in the interface? I used to be able to see a preview of the SVG image that I was going to upload but now either see a rectangle or in the final screen a rectangle showing a break between the top and the bottom. The SVG images, though, all upload fine, and display fine after uploaded, but could cause someone to wonder if their SVG was going to upload. This does not happen when updating an old image, even though the same file is used (the preview though, is larger in the case of an update). Delphi234 (talk) 00:58, 11 December 2014 (UTC)

Think any preview was always in your local browser (and dependent on your local browser). To see a real preview of how RSVG software will render an SVG file to PNG, go to Commons:SVG Check... -- AnonMoos (talk) 07:04, 11 December 2014 (UTC)