Open main menu

TUSC token d97a2a924f0aca210b1564a4e01607c3Edit

I am now proud owner of a TUSC account!

De Korenbloem, OplooEdit

Dat is wel heel snel. Bedankt, want ik had uiteindelijk waarschijnlijk wel gegokt. Het is veel beter als iemand die wel weet waar het om gaat, de keuze maakt. Erik Warmelink (talk) 21:29, 17 September 2009 (UTC)

Graag gedaan, ik houd altijd een schuin oog op: related changes, zeer handig tooltje. De laatste tijd wat minder actief door de vele botwijzigingen, maar toch vallen dingen wel op. Akoopal (talk) 21:34, 17 September 2009 (UTC)
Die ziet er inderdaad erg fijn uit. Maar hoe wist die tool dat mijn (20 of zo) andere wijzigingen niet in het verslag hoefden? OK, ik markeerde die andere wijzigingen als "kleine wijziging" maar Emijrpbot's "Changes to allow localization" zijn ook zo gemarkeerd en worden toch getoond. En ik vertrouw Emijrpbot meer dan mezelf en dat betekent meestal dat de rest van de wereld Emijrpbot ook meer vertrouwt dan ze mij vertrouwen. Erik Warmelink (talk) 22:27, 17 September 2009 (UTC)
Als je bovenin kijkt staat daar een regeltje 'Retreived category tree from cache. This tree was generated at Wed, 16 Sep 2009 11:21:59 +0000, purge.' De categorieen worden gecached, omdat dat blijkbaar teveel gevraagd is van de server om die elke keer op te bouwen. Dat gaat meestal wel goed, behalve als je nieuwe categorieen maakt, die staan niet in de cache. Omdat je de betreffende foto in 'post mills in the netherlands' liet staan zag ik hem wel, alle foto's die in een nieuwe categorie zijn geplaatst zie je tijdelijk niet. Ik heb een 'purge' gedaan, en nu zie ik inderdaad alles weer. Akoopal (talk) 22:35, 17 September 2009 (UTC)
Maar ook die andere wijzigingen zaten binnen dezelfde oorspronkelijke categorie (Category:watermills in the Netherlands, en bah, dat kan ik wel typen met hooguit die "w" ipv. "W" als typefout). Het zou mooi zijn als de bot mij vertrouwde, maar het lijkt er niet zo op dat het om vertrouwen gaat (want, zoals ik al zei, dan zou Emijrpbot waarschijnlijk ook wel vertrouwd worden). Erik Warmelink (talk) 22:45, 17 September 2009 (UTC)

HellevoetsluisEdit

Ik laat de foto's nog een weekje staan want ik ben nog steeds bezig nieuwe foto's toe te voegen en ik wil graag een duidelijk overzicht hebben van alle foto's voordat ik alle sub-categorieën houd. Het is namelijk best goed mogelijk dat ik nog veranderingen aan ga brengen. Trouwens, weet jij hoe ik de naam van de foto's kan veranderen. Ik wil namelijke alle foto's de combinatie stad - wijk - straat - details geven als hun file? Hellevoetfotoshoot (talk) 11:58, 23 September 2009 (UTC)

Hoi, hernoemen kan in het principe door {{rename|nieuwenaam.jpg|reden}}. Echter het hernoemen dat jij beschrijft is niet gewenst, hernoemen geeft een hoop overlast en dat is het niet waard. Hernoemen word gedaan bij totaal betekenisloze namen (IMG_1234.JPG) of als de naam fout is. Hernoemen wat jij wilt, om structuur aan te brengen zal denk ik niet op prijs gesteld worden. Akoopal (talk) 18:30, 23 September 2009 (UTC)
Oke, begrepen. Hellevoetfotoshoot (talk) 05:22, 24 September 2009 (UTC)

HoiEdit

Gelukkig zijn de checkusers nog wel betrouwbaar:) dankjewel. Die Dennis (of Vince) is indd iemand die ik zelf ook niet ken. Mocht je IP-vragen hebben kun je me mailen op hypercustom.com. Groetjes, Yuri

MolensEdit

Hallo... en toen was ik toch bezig met het indelen/aanmaken van categorieën voor molens lol.. Ik ben bezig met de Category:Windmills in Gelderland. Vraagje over de defaultsort - ik voeg geen defaultsort toe aan mijn cats op het moment omdat dit in voorgaande ook niet was gebeurt: is dit uiteindelijk wel de bedoeling? Ik vind het niet vervelend dat "De Hoop" onder de "D" staat, maar dit is natuurlijk niet de gebruikelijke gang van zaken. En is er een soort regel wanneer je "(windmill)" toevoegt? Bv in geval van Category:Prins van Oranje, Bredevoort? En de Jan van Arkel, Arkel? Ik heb die maar even laten liggen. Ik denk niet dat ik (met kerst op komst) er nog veel mee bezig ben komende tijd, maar laat het maar weten als er opmerkingen/tips zijn. Groeten & beste wensen natuurlijk, -- Deadstar (msg) 12:40, 23 December 2009 (UTC)

Mooi. Ik zet er zelf eigenlijk altijd een defaultsort in als er een lidwoord instaat, dus De Hoop sorteer ik toch onder de H. De eventuele cat's met (windmill) oid zijn waarschijnlijke oude, we verwachten dat het eigenlijk nooit nodig is. Prins van Oranje, Bredevoort is duidelijk genoeg. En dank voor je hulp alvast. Akoopal (talk) 15:13, 23 December 2009 (UTC)
Een molen als (mijn vers aangemaakte) Category:Wittebrinkse molen, Wittebrink - is dit de correcte benaming? Of zou het iets zijn als "Wittebrink windmill" of alleen "Wittebrinkse molen/mill" omdat de naam van de plaats al in de beschrijving van de molen staat? En specifiek in dit geval "Wittebrinkse molen, Zelhem" omdat Wittebrink een buurtschap is, of "Zelhem-Wittebrink" per nl: wiki, alhoewel dat wel twee verschillende links zijn? Nu ja, ik bedoel maar... er zijn wat mogelijkheden. ik heb de voor mij meest logische vorm gekozen maar voel je vrij om dat dus aan te passen. Groeten, -- Deadstar (msg) 11:38, 11 January 2010 (UTC)
Ik heb hier zelf ook over getwijfeld, en na wat overleg toch besloten de standaard maar aan te houden, al lijkt het dubbel. Wittebrink of Zelhem is ook een lastige, zoals het Nederlandse lemma is geschreven zou ik ook voor Wittebrink hebben gekozen. Akoopal (talk) 22:38, 11 January 2010 (UTC)
Ik heb Category:Spinnenkopmolen verschoven naar Category:Spider's head mills per vertaling op de molendatabase. (In het algemeen zijn de categorienamen op commons in het engels, en in het meervoud.) Heb nog geen idee hoe "weidemolen" te vertalen dus heb die maar even gelaten. De molendatabase heeft het over "miniature mills", maar volgens mij gaat dat tot verwarring leiden hier. De twee weidemolens in het openluchtmuseum, hebben verder geen aparte naam: Deze samenvoegen tot "Weidemolens, Nederlands Openluchtmuseum" of toch opsplitsen ("Weidemolen I" oid?)
Gelderland is zo'n beetje klaar, voor zover ik kan zien zijn van de molens die nog in de cat staan allemaal maar 1 foto & er zijn wel andere provincies die meer hulp nodig hebben... Groeten, -- Deadstar (msg) 09:04, 21 January 2010 (UTC)
Over die hernoeming twijfel ik eigenlijk een beetje, spinnenkop is een type dat eigenlijk alleen in nederland voorkomt, en daardoor is er niet echt een vertaling voor. De molendatabasebeheerder heeft het alleen maar letterlijk vertaald denk ik, maar echt op literatuur is dat niet gestoeld. In dat heel specifieke geval vraag ik me af of je moet vertalen. Voor de weidemolens in het openluchtmuseum is op nl-wiki inderdaad gekozen voor nummeren, Weidemolen Arnhem I en II. Aan de ene kant is dat op commons wel zo netjes, maar omdat ze misschien iets lastiger te onderscheiden zijn is er voor op 1 hoop gooien ook iets te zeggen. Kwa vertaling is 'meadow-mill' heel misschien een oplossing? Ik twijfel hier nog over.
Maar heel goed werk in Gelderland, dank hiervoor. Akoopal (talk) 19:44, 21 January 2010 (UTC)
Graag gedaan. En wat betreft de vertaling - ach ja, ik ga ervanuit dat de molendatabase een goede bron is, en als de beheerder denkt dat "spider's head mill" een goede vertaling/beschrijving is, dan kan ik dat alleen maar aannemen als correct. Maar het is natuurlijk simpel genoeg om het weer te verplaatsen mocht het nodig zijn.
En ik vind "meadow mills" een prachtige vertaling, "field mills" kan natuurlijk ook (tenzij dit al wat anders is natuurlijk), maar een onafhankelijke bron/bevestiging zou mooi zijn. (En ik ben al helemaal geen expert op het gebied van molens).
Ik heb de bestaande molens in Groningen voor zover nodig verplaatst naar de correcte naam. Ik zag in Category:Windmills in Overijssel dat de molens ook hoofdzakelijk per gemeente waren gerangschikt. Wel handig voor de gemeente, niet zo handig voor de windmills cat. Misschien is het nodig (en ik hou er eigenlijk niet zo van maar ja) om een soort "Category:Windmills in (Province) by name" (of alphabet) categorie aan te maken waar de molens "los" in komen te staan? -- Deadstar (msg) 10:32, 26 January 2010 (UTC)
"Meadow mill" komt uit de woordenlijst die TIMS heeft opgesteld, dus er is wel een bron. Over het andere ga ik nadenken, ik heb eigenlijk iets van eerst alle molens hun eigen cat geven, en daar moet ik zelf ook echt eens aan verder, en dan eens kijken hoe het eruit ziet. Akoopal (talk) 18:07, 26 January 2010 (UTC)

Save button on top of editform (vector)Edit

(In dutch) Ik heb een stukje javascript voor je geschreven dat in mijn vector-versie een save-button neerzet net boven het bewerkveld. Ik heb het niet uitgebreid getest, maar met een beetje geluk doet hij het ook bij jou ;-) Deze oplossing was het makkelijkste :)

importScript('user:Sumurai8/savbut.js'); in jouw user:Akoopal/vector.js zetten zou moeten werken.

Succes ;-) Sumurai8 (talk) 20:13, 6 June 2010 (UTC)

Ook via deze weg nog bedankt, het werkt nu prima. Akoopal (talk) 22:41, 6 June 2010 (UTC)

Monumenten in AmsterdamEdit

moved to User talk:Picasdre 11:51, 3 August 2011 (UTC)

Tak / Thank youEdit

Hej! Du har lagt et eller flere billeder op i den danske WLM 2011-konkurrence. Juryen vil snart gå i gang med at udvælge de bedste billeder. Mens du venter, kan du evt. tjekke, om der er en god beskrivelse på billedet/billederne og om du har slået e-mail-funktionen til, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder. Hvis du har lagt nedskalerede versioner op, så overvej at lægge originalerne op. Uanset om du vinder eller ej, så skal du have tak for dit bidrag!

Hello! You have uploaded one or more pictures to the Danish 2011-WLM competition. The jury will soon begin to select the best pictures. While you wait you may want to check if there is a good description of the image/images and if you have turned on the e-mail feature, so we can reach you if you win. If you have uploaded downscaled versions consider uploading the originals. Whether you win or not thank you very much for your contribution! --MGA73 (talk) 08:01, 8 October 2011 (UTC)

Wiki Loves Monuments: Akoopal-wlm-da-aarsdale-mill-1.JPGEdit

English:

Hello Akoopal,
Your image, Akoopal-wlm-da-aarsdale-mill-1.JPG, submitted to Wiki Loves Monuments 2011 in Denmark, has been selected as one of 25 for round two for the Danish Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 images passed the initial screening criteria and will now be weighed against the European WLM judging criteria. For this bigger is better, so if your image can be uploaded in a larger (but not upscaled) version, we would like to encourage you to do so. Also at this point, we need you to make sure that your mail-address set in your preferences is valid and that "Enable e-mail from other users" is checked, so we are able to contact you using Special:EmailUser/Akoopal. If we are not able to do so (i.e. a valid e-mail address is not entered, or "Enable e-mail from other users" is unchecked) by October 25th 2011, your image will not qualify for the top-10 - no matter how good it is!
Announcement of the top-10 DaWLM will happen on Wednesday October 26th 2011 on the Danish WLM 2011 project-page. --MGA73 & Heb, jurors DaWLM 2011

Dansk:

Hej Akoopal,
Dit billede, Akoopal-wlm-da-aarsdale-mill-1.JPG, der deltager i Wiki Loves Monuments 2011 i Danmark, er blevet udvalgt som et af 25 billeder, der går videre til runde nummer 2 i dansk Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 billeder er indledningsvist blevet godkendte som deltagere i konkurrencen, og vil nu blive holdt op imod de europæiske WLM bedømmelseskriterier. Her betyder størrelsen noget, så hvis dit billede findes i en større udgave (der ikke blot er opskaleret), så vil vi gerne her opfordre dig til at uploade den. På nuværende tidspunkt har vi også brug for at du sikrer dig at din e-mail adresse i indstillingerne er gyldig og at der er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere", så vi kan kontakte dig via Special:EmailUser/Akoopal. Hvis vi ikke kan dette (f.eks. der ikke er indtastet en gydlig e-mail-adresse, eller der ikke er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere") d. 25. oktober 2011, deltager dit billede ikke i den videre konkurrence - uanset hvor godt det er!
Den endelige annoncering af de 10 bedste DaWLM bidrag, vil ske onsdag d. 26. oktober på på den danske WLM 2011 projektside.. --MGA73 & Heb, jury DaWLM 2011

Wiki Loves Monuments: Akoopal-wlm-da-havnbjerg-mill-1.JPGEdit

English:

Hello Akoopal,
Your image, Akoopal-wlm-da-havnbjerg-mill-1.JPG, submitted to Wiki Loves Monuments 2011 in Denmark, has been selected as one of 25 for round two for the Danish Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 images passed the initial screening criteria and will now be weighed against the European WLM judging criteria. For this bigger is better, so if your image can be uploaded in a larger (but not upscaled) version, we would like to encourage you to do so. Also at this point, we need you to make sure that your mail-address set in your preferences is valid and that "Enable e-mail from other users" is checked, so we are able to contact you using Special:EmailUser/Akoopal. If we are not able to do so (i.e. a valid e-mail address is not entered, or "Enable e-mail from other users" is unchecked) by October 25th 2011, your image will not qualify for the top-10 - no matter how good it is!
Announcement of the top-10 DaWLM will happen on Wednesday October 26th 2011 on the Danish WLM 2011 project-page. --MGA73 & Heb, jurors DaWLM 2011

Dansk:

Hej Akoopal,
Dit billede, Akoopal-wlm-da-havnbjerg-mill-1.JPG, der deltager i Wiki Loves Monuments 2011 i Danmark, er blevet udvalgt som et af 25 billeder, der går videre til runde nummer 2 i dansk Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 billeder er indledningsvist blevet godkendte som deltagere i konkurrencen, og vil nu blive holdt op imod de europæiske WLM bedømmelseskriterier. Her betyder størrelsen noget, så hvis dit billede findes i en større udgave (der ikke blot er opskaleret), så vil vi gerne her opfordre dig til at uploade den. På nuværende tidspunkt har vi også brug for at du sikrer dig at din e-mail adresse i indstillingerne er gyldig og at der er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere", så vi kan kontakte dig via Special:EmailUser/Akoopal. Hvis vi ikke kan dette (f.eks. der ikke er indtastet en gydlig e-mail-adresse, eller der ikke er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere") d. 25. oktober 2011, deltager dit billede ikke i den videre konkurrence - uanset hvor godt det er!
Den endelige annoncering af de 10 bedste DaWLM bidrag, vil ske onsdag d. 26. oktober på på den danske WLM 2011 projektside.. --MGA73 & Heb, jury DaWLM 2011

Wiki Loves Monuments: Akoopal-wlm-da-kaleko-mill-4.JPGEdit

English:

Hello Akoopal,
Your image, Akoopal-wlm-da-kaleko-mill-4.JPG, submitted to Wiki Loves Monuments 2011 in Denmark, has been selected as one of 25 for round two for the Danish Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 images passed the initial screening criteria and will now be weighed against the European WLM judging criteria. For this bigger is better, so if your image can be uploaded in a larger (but not upscaled) version, we would like to encourage you to do so. Also at this point, we need you to make sure that your mail-address set in your preferences is valid and that "Enable e-mail from other users" is checked, so we are able to contact you using Special:EmailUser/Akoopal. If we are not able to do so (i.e. a valid e-mail address is not entered, or "Enable e-mail from other users" is unchecked) by October 25th 2011, your image will not qualify for the top-10 - no matter how good it is!
Announcement of the top-10 DaWLM will happen on Wednesday October 26th 2011 on the Danish WLM 2011 project-page. --MGA73 & Heb, jurors DaWLM 2011

Dansk:

Hej Akoopal,
Dit billede, Akoopal-wlm-da-kaleko-mill-4.JPG, der deltager i Wiki Loves Monuments 2011 i Danmark, er blevet udvalgt som et af 25 billeder, der går videre til runde nummer 2 i dansk Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 billeder er indledningsvist blevet godkendte som deltagere i konkurrencen, og vil nu blive holdt op imod de europæiske WLM bedømmelseskriterier. Her betyder størrelsen noget, så hvis dit billede findes i en større udgave (der ikke blot er opskaleret), så vil vi gerne her opfordre dig til at uploade den. På nuværende tidspunkt har vi også brug for at du sikrer dig at din e-mail adresse i indstillingerne er gyldig og at der er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere", så vi kan kontakte dig via Special:EmailUser/Akoopal. Hvis vi ikke kan dette (f.eks. der ikke er indtastet en gydlig e-mail-adresse, eller der ikke er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere") d. 25. oktober 2011, deltager dit billede ikke i den videre konkurrence - uanset hvor godt det er!
Den endelige annoncering af de 10 bedste DaWLM bidrag, vil ske onsdag d. 26. oktober på på den danske WLM 2011 projektside.. --MGA73 & Heb, jury DaWLM 2011

Wiki Loves Monuments: Akoopal-wlm-da-tejn-postmill-1.JPGEdit

English:

Hello Akoopal,
Your image, Akoopal-wlm-da-tejn-postmill-1.JPG, submitted to Wiki Loves Monuments 2011 in Denmark, has been selected as one of 25 for round two for the Danish Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 images passed the initial screening criteria and will now be weighed against the European WLM judging criteria. For this bigger is better, so if your image can be uploaded in a larger (but not upscaled) version, we would like to encourage you to do so. Also at this point, we need you to make sure that your mail-address set in your preferences is valid and that "Enable e-mail from other users" is checked, so we are able to contact you using Special:EmailUser/Akoopal. If we are not able to do so (i.e. a valid e-mail address is not entered, or "Enable e-mail from other users" is unchecked) by October 25th 2011, your image will not qualify for the top-10 - no matter how good it is!
Announcement of the top-10 DaWLM will happen on Wednesday October 26th 2011 on the Danish WLM 2011 project-page. --MGA73 & Heb, jurors DaWLM 2011

Dansk:

Hej Akoopal,
Dit billede, Akoopal-wlm-da-tejn-postmill-1.JPG, der deltager i Wiki Loves Monuments 2011 i Danmark, er blevet udvalgt som et af 25 billeder, der går videre til runde nummer 2 i dansk Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 billeder er indledningsvist blevet godkendte som deltagere i konkurrencen, og vil nu blive holdt op imod de europæiske WLM bedømmelseskriterier. Her betyder størrelsen noget, så hvis dit billede findes i en større udgave (der ikke blot er opskaleret), så vil vi gerne her opfordre dig til at uploade den. På nuværende tidspunkt har vi også brug for at du sikrer dig at din e-mail adresse i indstillingerne er gyldig og at der er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere", så vi kan kontakte dig via Special:EmailUser/Akoopal. Hvis vi ikke kan dette (f.eks. der ikke er indtastet en gydlig e-mail-adresse, eller der ikke er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere") d. 25. oktober 2011, deltager dit billede ikke i den videre konkurrence - uanset hvor godt det er!
Den endelige annoncering af de 10 bedste DaWLM bidrag, vil ske onsdag d. 26. oktober på på den danske WLM 2011 projektside.. --MGA73 & Heb, jury DaWLM 2011

Wiki Loves Monuments: Akoopal-wlm-da-vibaek-watermill-5.JPGEdit

English:

Hello Akoopal,
Your image, Akoopal-wlm-da-vibaek-watermill-5.JPG, submitted to Wiki Loves Monuments 2011 in Denmark, has been selected as one of 25 for round two for the Danish Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 images passed the initial screening criteria and will now be weighed against the European WLM judging criteria. For this bigger is better, so if your image can be uploaded in a larger (but not upscaled) version, we would like to encourage you to do so. Also at this point, we need you to make sure that your mail-address set in your preferences is valid and that "Enable e-mail from other users" is checked, so we are able to contact you using Special:EmailUser/Akoopal. If we are not able to do so (i.e. a valid e-mail address is not entered, or "Enable e-mail from other users" is unchecked) by October 25th 2011, your image will not qualify for the top-10 - no matter how good it is!
Announcement of the top-10 DaWLM will happen on Wednesday October 26th 2011 on the Danish WLM 2011 project-page. --MGA73 & Heb, jurors DaWLM 2011

Dansk:

Hej Akoopal,
Dit billede, Akoopal-wlm-da-vibaek-watermill-5.JPG, der deltager i Wiki Loves Monuments 2011 i Danmark, er blevet udvalgt som et af 25 billeder, der går videre til runde nummer 2 i dansk Wiki Loves Monuments (DaWLM) 2011.
407 billeder er indledningsvist blevet godkendte som deltagere i konkurrencen, og vil nu blive holdt op imod de europæiske WLM bedømmelseskriterier. Her betyder størrelsen noget, så hvis dit billede findes i en større udgave (der ikke blot er opskaleret), så vil vi gerne her opfordre dig til at uploade den. På nuværende tidspunkt har vi også brug for at du sikrer dig at din e-mail adresse i indstillingerne er gyldig og at der er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere", så vi kan kontakte dig via Special:EmailUser/Akoopal. Hvis vi ikke kan dette (f.eks. der ikke er indtastet en gydlig e-mail-adresse, eller der ikke er sat flueben ved "Tillad e-mail fra andre brugere") d. 25. oktober 2011, deltager dit billede ikke i den videre konkurrence - uanset hvor godt det er!
Den endelige annoncering af de 10 bedste DaWLM bidrag, vil ske onsdag d. 26. oktober på på den danske WLM 2011 projektside.. --MGA73 & Heb, jury DaWLM 2011

Wiki Loves Monuments 2011 has finishedEdit

  català | dansk | Deutsch | English | Esperanto | español | eesti | français | galego | magyar | Lëtzebuergesch | Nederlands | norsk bokmål | norsk nynorsk | polski | português | română | русский | svenska | +/−
Dear Akoopal,

Thank you for contributing to Wiki Loves Monuments and sharing your pictures with the whole world. You are very welcome to keep uploading images, even though you can't win prizes any longer. To get started on editing relevant Wikipedia articles, click here for more information and help.
You can find all uploaded pictures in our central media collection Wikimedia Commons. Many photos are already used in Wikipedia. The contest was very successful with more than 165,000 images submitted throughout Europe. To make future contests even more successful, we would like to invite you to share your experiences with us in this survey.

Kind regards,

the Wiki Loves Monuments team
 
Message delivered by Lucia Bot in 20:11, 17 October 2011 (UTC)

Attend the award ceremony of the Dutch Wiki Loves Monuments 2011Edit

  English | Nederlands | +/−
Dear Akoopal,

We've already thanked you for your contribution to the Wiki Loves monuments photo contest. But with a contest, there are prizes to win!

The award ceremony will be held in Utrecht on Saturday the 5th of November, at the end of the Dutch Wikimedia Conference at Media Plaza, held the same day. Media Plaza is located next to the Central Station in Utrecht, in the middle of the shopping mall.
Admittance is free from 3pm onwards, just in time to catch the last few presentations at the WCN. Off course you can join us for the full day conference as well and enjoy a day full of information on wiki's and cultural heritage. After the ceremony, our location sponsor generously offers a free drink to everyone!

Remember: in order to make a chance to win, you need a confirmed e-mail address added to your Commons settings.

Kind regards,

the Wiki Loves Monuments team and the Dutch Wikimedia Conference team
 
Sent by Lucia Bottalk in 23:13, 24 October 2011 (UTC)

bedankt!Edit

Bedankt voor de hulp op mijn overlegpagina! -- Deadstar (msg) 08:56, 16 January 2012 (UTC)

CarmiggeltEdit

added some images [1]

Groetjes --Neozoon (talk) 01:01, 27 January 2012 (UTC)

Ok, zien er volgens mij prima uit. Er mist alleen nog een korte beschrijving zie ik? Akoopal (talk) 08:13, 27 January 2012 (UTC)

Aarsdale MølleEdit

Op nl.wp staat een gewenste bron sjabloon voor het jaartal 1877.

Dit is te verrifieren op de website van de eigenaar van de molen: www.aarsdalemoelle-granitvaerkstedet.dk. Wellicht dat je hier nog aanvullingn kan vinden om aan te vullen. --Rodejong (talk) 23:01, 4 February 2012 (UTC)

Dank, ref erbij gezet, voor uitbreiden momenteel geen puf. Akoopal (talk) 22:11, 5 February 2012 (UTC)
Ik heb de Deense pagina aangemaakt, je kan het daar van plukken eventueel wanneer je weer fut hebt ;)
Overigens had ik de eigenaar Jesper bij mij thuis. Hij vond de foto die je maakte erg mooi. Dus dat complimentje breng ik je bij deze graag over. Groetekes... --Rodejong (talk) 23:33, 5 February 2012 (UTC)

Wiki Loves Monuments NLEdit

Beste Akoopal,

Alle winnende foto's van Wiki Loves Monuments 2011 zijn ondertussen gedrukt als kalenders.

Wikimedia Nederland stelt er hier 100 van beschikbaar voor alle uploaders van de afbeeldingen. Geef op de bijgevoegde link je naam en adres en we sturen je kosteloos een exemplaar toe, als dank voor je deelname! Let op: op = op!! Bestel hier één kalender per adres.

Ook dit jaar zal er in september weer een Nederlandse Wiki Loves Monuments plaatsvinden, als onderdeel van de internationale wedstrijd. Meer informatie vind je tegen die tijd op http://www.wikilovesmonuments.nl/.
Ook zoeken wij nog vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van de landelijke wedstrijd of van locale evenementen (een "Wiki takes..." in je eigen woonplaats dus!). Meer informatie daarover vind je op de wiki van Wikimedia Nederland.

Convert all interlaced JPGsEdit

Hello, can you by any chance give a look at this bot work request? Thanks, Nemo 10:40, 26 November 2012 (UTC)

NL campaignEdit

Thanks for the notice. It was indeed only taking into account {{Rijksmonument}} (and {{GM Gouda}}), {{Gemeentelijk monument}} and {{Provinciaal monument}} were missing. Platonides (talk) 13:46, 4 September 2013 (UTC)

molenmakerijEdit

Hi Akoopal,

while I was looking for farmhouses (a huge amount of work to sort all farmhouses in the Netherlands by municipality/ individual building) I found this Rijksmonument in Almkerk called "Boerderij" at the Lijst van rijksmonumenten in Almkerk. A part of this building with interior views is called molenmakerij (with interior views) and it looks like a manufactory. I wonder if you can tell me what is a molenmakerij to get it in a category beyond farm buildings. hartelijke groeten --anro (talk) 22:32, 25 November 2013 (UTC)

Hi Anro, in this case you have to make a distinction between former function and current function. The building itself is an old farm. According to the RCE description, the work buildings has been reused as a 'molenmakerij' which is basically a millwright workshop. Akoopal (talk) 22:48, 25 November 2013 (UTC)

't MengerinkEdit

Hi Akoopal,

I found this building at the list of Rijksmonumenten in Vierakker (Bronckhorst, Gelderland) where it is called Woonhuis. But for me it seems to be a former castle or something similar, a Renaissance stone building on a small hill (former Mottekasteel?) with some barns around is more than an ordinary house. Do you have any more informations about this building? --anro (talk) 19:07, 22 December 2013 (UTC)

A very quick look at the RCE information (government) didn't help a lot, I would have to look a bit futher. Maybe Kasteelbeer might know (pinging him this way), but later this week I will try to look a bit myself as well. Akoopal (talk) 22:31, 22 December 2013 (UTC)
't Huys Vierakker is a sixteenth century manor house. The original name was Meyerinck, after that it was called Mengerinck, since 1678 it is called Vierakker, and later it was also called Spyker (een spieker or spijker was a tithe barn). In the beginning it was occupied by nobility, it was a loan from Overijssel, but later it became property of farmers, so it became a farmhouse. The term "woonhuis" might be a bit confusing, because everybody thinks of a normal dwelling, but big houses are meant to live in, so they are "woonhuizen" as well. Even a medieval castle is "een huis" (house). As far as I know it has never been a motte. Kasteelbeer 01:08, 23 December 2013 (UTC)
Thanks for your reaction, I think Anro has enough information now? Akoopal (talk) 23:28, 23 December 2013 (UTC)
Yes, I have. thanx --anro (talk) 11:26, 30 December 2013 (UTC)

Nameless Landgoed in VeereEdit

Hi Akoopal,

I found some images with the adress Molenweg 34 in Oostkapelle, Veere, which seems to be a country estate but there was no name with the immages. If you can verify a name please post it on my User talk, coz I'll be offline the next days --anro (talk) 11:32, 30 December 2013 (UTC)

User:Kasteelbeer 00.45, 31 december 2013.

Thanks Kasteelbeer, then it is rijksmonument 42162. Akoopal (talk) 00:02, 31 December 2013 (UTC)
And I have moved all to a new category. Akoopal (talk) 20:21, 1 January 2014 (UTC)

Cats hernoemenEdit

Zie hier: Commons:Rename a category - Jcb (talk) 00:08, 31 December 2013 (UTC)

Theehuis in Huis ter HeideEdit

Hi Akoopal,

Im shure this belongs to a Landgoed or Villa in Zeist, the adress Huis ter Heide, Utrecht ist unshure, there where images in this category from Bosch en Duin and from Huis ter Heide in Friesland, I created new after checking nl.wikipedia about this adress. --anro (talk) 19:47, 14 January 2014 (UTC)

Nameless Landgoed in WassenaarEdit

Hi Akoopal,

I found another Landgoed or Villa with the adress Duinrell 2-2A in Wassenaar which schould have a name and schould be a Rijksmonument. Can you verify it again, please. --anro (talk) 10:36, 17 January 2014 (UTC)

WikiaEdit

Dag Akoopal, zat jij vroeger ook op wikia? Lotje (talk) 15:19, 6 December 2014 (UTC)

Nee. Akoopal (talk) 17:01, 6 December 2014 (UTC)
Okay.   Lotje (talk) 17:54, 6 December 2014 (UTC)

File:Interieur molen Tochmaland met vijzel.jpgEdit

Hallo Akoopal, met 'vijzel' wordt hier toch de waterschroef bedoeld hoop ik? Lotje (talk) 06:03, 1 April 2017 (UTC)

Ja, dat klopt. In de molenwereld, maar ook bij gemalen enzo eigenlijk altijd gewoon aangeduid als vijzel. Akoopal (talk) 08:36, 1 April 2017 (UTC)
Return to the user page of "Akoopal".