Open main menu
POTY barnstar 1-2007.svg
POTY barnstar 1-2007.svg

Wikimedia Commons – Vuoden kuva 2007

(Valmistelu) | (Suomennos) | Keskustelu | Komitea | Ongelmat / tuki

Esittely & päivämäärät | Äänestys | Ensimmäinen kierros: Galleriat | Finaali: Finalistit | Tulokset

Oletko varmasti sallinut sähköpostin lähettämisen?

Äänestys on avoinna käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet ennen 1. tammikuuta 2008 ja joilla on äänestyshetkellä vähintään 200 muokkausta jossain Wikimedian projekteista. Muokkaukset on pitänyt tehdä yhdellä käyttäjätunnuksella. Vaikka sinulla olisikin useampia äänestykseen oikeutettuja tunnuksia, voit äänestää vain kerran. Äänestäjät näytetään julkisessa logissa äänestyspetoksien estämiseksi.

Jotta saisit "äänestyslipukkeen", sähköpostin lähettämisen pitää olla sallittu muilta käyttäjiltä. Voit hyväksyä sen menemällä asetuksiisi ja merkitsemällä valintalaatikon "Salli sähköpostin lähetys osoitteeseen". Voit halutessasi poistaa rastin valintaruudusta vastaanotettuasi äänestyslipukkeen.

Contents

Hanki äänestyslipukeEdit

Ääänestäminen on suljettu.

SäännötEdit

 
Kuvakaappaus äänestystyökalusta.

Ensimmäinen kierrosEdit

Ensimmäisellä kierroksella käyttäjä voi äänestää kuvia, jotka on valittu suositelluiksi kuviksi välillä 1. tammikuuta – 31. joulukuuta 2007. Komitea jakaa kuvat luokkiin.

Ensimmäisellä kierroksella äänivaltaiset käyttäjät voivat äänestää niin montaa kuvaa niin monesta luokasta kuin haluavat. Kaikista kuvista 28 eniten ääniä saanutta pääsevät finaaliin. Luokkia ei oteta huomioon lopullisessa ääntenlaskussa.

Ensimmäisen kierroksen ja finaalin välillä pidetään muutaman päivän tauko, jotta komitea voi tarkistaa äänet häiriköinnin varalta.

FinaaliEdit

Finaalissa kaikki äänioikeutetut voivat äänestää vain kerran. Eniten ääniä saanut valitaan Wikimedia Commonsin Vuoden kuvaksi 2007. Kilpailussa ilmoitetaan myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet.

Käyttäjät voivat äänestäessään lisätä oman kommenttinsa kuvaan. Kommentit julkistetaan kilpailun päätyttyä.

Jos äänestit ensimmäisellä kierroksella, saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi finaaliäänestyksen alkamisesta.

TuloksetEdit

Tuloksia ei julkisteta ennen kilpailun päättymistä. Lista äänestäjistä on saatavilla täältä. Äänestäminen tapahtuu nimettömästi. Vain ydinkomitea näkee äänestäjien tarkat tiedot, joilla annettu ääni ja käyttäjä voidaan yhdistää toisiinsa. Kilpailun lopussa julkistetaan äänestystietokanta, josta selviävät annetut äänet ja äänestäjiä merkitsevät käyttäjäkoodit. Koodin yhteyttä varsinaiseen käyttäjätunnukseen ei kuitenkaan paljasteta missään vaiheessa.