Open main menu
Në gjuhë tjera

Alemannisch | asturianu | català | čeština | Deutsch | English | español | فارسی | français | galego | magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | norsk | polski | português | română | русский | slovenčina | shqip | suomi | svenska | Türkçe | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Hapat e para
prapa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | para


Kategorizimi dhe krijimi i galerive për paraqitjen e fotografive.

GaleriaEdit

Me një shënim të ngjashë si më poshtë:

<gallery>
Image:Mars Valles Marineris.jpeg|Valles Marineris në Mars
Image:Mars Hubble.jpg|Marsi, shikuar nga syri i teleskopit në gjithësi Huble në ngjyra reale
</gallery>

Pas regjistrimt të faqes paraqitet kjo galeri:

Në mesë të rradhëve të shkruarla më lartë mund të fusni edhe fotografi tjera me urdhëresen:

Image:Emri i fotografis.jpg|Përshkrimi i shkurt

Po në të njëjten mënyrë në vend të fotografive mund të fusni materiale të inxhizuara tonike.

KategorizimiEdit

Kategorizimi bëhet duke futur, zakonisht në fnd të fletës rradhën e ngjajshëme me këtë:

[[Category:Emri i posaqëm i kategorisë]]

Për më tepër shiko faqet e Wikimedia Commons pages:

MediaWiki Librat: