Open main menu


Welcome to Wikimedia Commons, Tropcho!

-- 11:07, 3 October 2011 (UTC)

Contents

Quality Image PromotionEdit

Your image has been reviewed and promoted
Congratulations! Bulgarian folk dancers and musicians in Brussels.JPG, which was produced by you, was reviewed and has now been promoted to Quality Image status.

If you would like to nominate another image, please do so at Quality images candidates.

We also invite you to take part in the categorization of recently promoted quality images.


Uyov kamik Starosel BG.jpgEdit

Привет Tropcho. Георги Китов и издателството нямат авторски права върху тази снимка, защото е предоставена безвъзмездно от жител на с.Старосел.

— Preceding unsigned comment added by Filipov Ivo (talk • contribs) 15:43, 03 November 2015 (UTC)
Добре. Ако имаш доказателства, мисля че ще трябва да ги посочиш на страницата за обсъждане. Tropcho (talk) 17:06, 3 November 2015 (UTC)

Добре дошъл във фотоконкурса „Уики обича Земята“ 2016Edit

File:Wozzy-3.jpg
Уози те поздравява и кани да участваш в „Уики обича Земята 2016“!

Здравей,

получаваш това писмо, тъй като миналата година си участвал в изданията на „Уики обича Земята 2015“ или „Уики обича паметниците 2015“. Сега, до края на месец юни, те каним отново да участваш в тазгодишното фотосъстезание „Уики обича Земята 2016“. То се провежда при същия регламент, но в сравнение с миналата година – и с награден фонд!

Отново търсим твоите снимки от защитените природни обекти на България – национални и природни паркове, резервати и защитени местности и отново това могат да са както пейзажи, така и снимани в близък план животни и растения. Отново няма ограничения за броя снимки, с които можеш да участваш в конкурса и можеш да използваш същата регистрация в Общомедия като миналогодишната. Единственото условие на конкурса е да отдадеш снимките си под свободен лиценз и без водни знаци и други надписи с декларации за авторството върху тях.

А наградите? Те са за авторите на първите 10 класирани снимки, които продължават в международния кръг на „Уики обича Земята“ и ще представят страната ни. Авторите на първите 10 снимки ще получат награди ваучери от фото магазин или книжарница, а една от тези 10 снимки ще бъде издадена като официална пощенска марка на Р. България. И това ако не е вълнуващо? Междувременно, ако качиш над 25, 50 и 100 снимки, ще получиш съответно виртуална бронзова, сребърна и златна значка от талисмана на конкурса – кукумявката Уози ;)

Въобще тази година участието в „Уики обича Земята“ е много по-интересно и вълнуващо, и също толкова важно за разрастването и подобряването на свободно достъпното енциклопедично знание на български език! Затова не се колебай, а просто участвай! :)

Поздрави,

Екипът на „Уики обича Земята“!

„Уики обича паметниците 2016“ започва! :)Edit

Здравей!

Организационният екип на фотоконкурса „Уики обича паметниците“ те кани от 15 септември до 14 октомври да участваш на тазгодишното издание на конкурса и да помогнеш за съхраняването на културното наследство на България и илюстрирането на свободната енциклопедия Уикипедия. Изпратихме ти това писмо, тъй като знаем за твоята съпричастност към уикипедианската кауза от участието ти в някое от досегашните издания на състезанията „Уики обича паметниците“ или „Уики обича Земята“ през 2015 или 2016 година.

Отново търсим твоите снимки от културните паметници на България – манастири и църкви, възрожденска архитектура, автентични крепости, музеи и музейни експонати. И тази година няма ограничения на броя снимки, с които можеш да участваш в конкурса. 25, 50, 100 или повече – зависи от теб! Както всички фотографски конкурси в Уикимедия, най-важното условие е, че трябва да предоставиш снимките си под свободен лиценз, без водни знаци и други надписи с декларации за авторството върху тях. Още за правилата на конкурса можеш да прочетеш оттук.

Най-добрите 10 снимки, които журито класира от националния кръг на конкурса, ще продължат в международния кръг на „Уики обича паметниците“, където ще представят страната ни. А авторът на снимката-победител на международния кръг ще получи като награда участие на световната уики-конференция „Уикимания“, която ще се проведе през август 2017 година в Монреал, Канада.

Но по-важното е, че твоите снимки междувременно ще помогнат за илюстрирането на съществуващите статии в Уикипедия, а защо не и да вдъхновят написването на нови статии, свързани с българската култура и история! Благодарим ти предварително за всяка една твоя снимка, с която допринасяш към свободното познание!

Поздрави,

Екипът на „Уики обича паметниците“! (Доставено от MediaWiki message delivery (talk) 12:52, 18 September 2016 (UTC))

Фотоконкурсът „Уики обича Земята“ 2017 започва – очакваме те!Edit

 
„Уики обича Земята“ 2017 започва!

Здравей, Tropcho

получаваш това писмо, тъй като миналата година си участвал/а в изданията на „Уики обича Земята“ през 2015 или 2016 г. или „Уики обича паметниците“ 2015 или 2016. До края на този месец юни, те каним отново да участваш в тазгодишното фотосъстезание „Уики обича Земята 2017“.

Отново търсим твоите снимки от защитените природни обекти на България – национални и природни паркове, резервати, защитени местности и природни забележителности и отново това могат да са както пейзажи, така и снимани в близък план животни и растения. Специален акцент тази година поставяме на снимките на балканските и българските еднемични растителни видове. Отново няма ограничения за броя снимки, с които можеш да участваш в конкурса и можеш да използваш същата регистрация в Общомедия като миналогодишната. Не е нужно и снимките да са правени през този един месец – можеш да разгледаш архивите си и да споделиш снимки и от минали години и сезони. Единственото условие на конкурса е да отдадеш снимките си под свободен лиценз и без водни знаци и други надписи с декларации за авторството върху тях.

Авторите на първите 10 класирани снимки ще продължат в международния кръг на „Уики обича Земята“ и ще представят страната ни. Някои от партньорите ни в конкурса ще предоставят награди – книги по география и екология. Междувременно, ако качиш над 25, 50 и 100 снимки, ще получиш съответно виртуална бронзова, сребърна и златна УОЗ-значка ;)

Но най-важното за „Уики обича Земята“ е, че с дарените от теб снимки енциклопедичното знание, достъпно на български език, се разраства и подобрява, тъй като използваме снимките за илюстриране на съществуващи и създаване на нови статии в Уикипедия! Затова не се колебай, а участвай! :)

УОЗдрави,

Екипът на „Уики обича Земята“! MediaWiki message delivery (talk) 12:17, 1 June 2017 (UTC)

Return to the user page of "Tropcho".