Open main menu

Wikimedia Commons β

Faqja kryesore

Wikimedia multilingual project main page in Albanian
Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 43,268,348 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
Iglesia de Santo Domingo, Quito, Ecuador, 2015-07-22, DD 202-204 HDR.JPG

Main reredos of the Chapel of the Rosary in St Domingo church in the Historic Center of Quito, Ecuador. The catholic temple was constructed between 1540 and 1688 following the plans of architect Francisco Becerra. The baroque chapel, dedicated to Our Lady of the Rosary, is the most featurable in the church and was painted by priest Pedro Bedón at the beginning of the 17th century.  


Media of the day
Magnify-clip.png

The detailed images of the Sun surface recorded by the Solar Dynamics Observatory (SDO) over the one year period, 2012.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja
Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary Wikifjalori – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar