Pendhapa

Wikimedia multilingual project main page in Javanese
Wikimédhia Commons
Gambar dina iki
Médhia dina iki
Magnify-clip (sans arrow).svg
Pride and Prejudice, by Jane Austen. LibriVox recording by Karen Savage. Chapter 1.
 

+/− (jv), +/− (en)


Partisipasi
Ngluru?
Mangga nggunakaké kothak gegolèkan ing dhuwur kaca iki utawa pranala ing sisih tengen. Mangga uga langganan marang umpan sindhikat kita.
Nggunakaké?
Kanggo informasi luwih jangkep bab lisènsi mardika, mangga waca pandhuan panganggoan ambal kita. Kowé uga bisa njaluk gambar.
Ngidhèntifikasi?
Ana uga kategori objèk kang durung kaidhèntifikasi. Yèn kowé nemokaké subjèk sing bisa kokidhèntifikasi, tulis cathetan ing kaca parembugané.
Nggawé?
Priksa kabèh sing mbok perlu ngertèni ing pandhuan pasumbanging pagawéyanmu.
lan luwih akèh manèh!
Kanggo njlajah luwih jangkep kowé bisa nyumbang ing proyèk iki, mangga menyang Gapura Paguyuban.
Tantangan poto sasèn
Generic Camera Icon.svg
Jupuk sawatara poto lan unggahen kanggo minangkani tantangan tèmatik sasèn kita, temokaké inspirasi lan jajal subjèk anyar! Sinau luwih jangkep bab tantangané!
Sorotan

Yèn iki pisananmu ngluru ing Commons, bokmanawa kowé péngin miwiti kanthi Gambar pethingan, Gambar kuwalitas, utawa Gambar ingajen.

Kowé uga bisa ndeleng sawatara kasil karya kang digawé déning panyumbang kang kaahliané dhuwur ing Tinemu juru poto kita lan Tinemu juru ilustrasi kita. Kowé uga bokmanawa kasengsem ing Gambar taun iki.