Laman Utama

Wikimedia multilingual project main page in Malay
Gambar hari ini
1.Magukbaforduló ikerszelvényesek 72dpi.jpg

Introverted Millipede (Diplopoda). The animal on the left side is a member of a species of Julus, its body is composed of hard, interlocking, sliding parts. The other one on the right side is a member of a species of Polydesmus; it has a pair of defensive glands on each segment on its back. The photograph was taken by the scanning electron microscope with 70 times magnification and has been colored in Adobe Photoshop.
 

+/− (ms), +/− (en)

Media hari ini
Magnify-clip (sans arrow).svg
Workers of State Emergency Service of Ukraine dismantle damaged constructions of residential building in Kharkiv (Northern Saltivka) after Russian shelling, Ukraine.
 

+/− (ms), +/− (en)


Penyertaan
Semak imbas
Sila gunakan kotak carian di bahagian atas laman ini atau pautan di sebelah kanan. Jangan ragu untuk melanggan suapan bersindiket kami.
Penggunaan
Bagi memenuhi keperluan perlesenan bebas, sila baca panduan Mengguna semula. Anda juga boleh meminta gambar.
Mengenal pasti
Semak imbaslah melalui subjek yang tidak dikenal pasti. Jika anda dapati sesuatu yang anda boleh kenal pasti, tulis nota pada laman perbualan item.
Mencipta
Periksa semua yang anda perlu tahu di panduan Menyumbang karya anda sendiri.
dan banyak lagi!
Untuk meneroka lebih banyak cara yang anda boleh menyumbang dalam projek ini, lawatilah Portal masyarakat.
Cabaran foto bulanan
Generic Camera Icon.svg
Ambil beberapa gambar dan muat naiknya untuk memenuhi cabaran bertema bulanan kami, dapatkan inspirasi dan cuba subjek baru! Ketahui lebih lanjut mengenai cabaran ini!
Sorotan

Jika anda meninjau Commons untuk kali pertama, anda mungkin mahu bermula dengan Gambar Pilihan kami, yang telah dipilih oleh komuniti Commons dan khususnya dianggap berharga. Selain itu, terdapat juga kumpulan imej bermutu dan imej bernilai.

Anda boleh melihat beberapa hasil kerja yang dicipta oleh para penyumbang kami yang mahir di Temui jurugambar kami dan Commons:Temui pengilustrasi kami. Anda mungkin juga berminat dengan dalam Commons:Gambar Tahun Ini.

Gambar Tahun Ini Gambar Tahun Ini 2019
Dua ekor lembu berlari sambil joki memegang haiwan tersebut dalam perlumbaan pacu jawi.

Pengiktirafan: Rodney Ee (melalui Flickr) (CC BY 2.0)

Kandungan
Wikimedia-logo.svg