Kezdőlap

Wikimedia multilingual project main page in Hungarian
Wikimédia Commons
91 642 996 szabadon felhasználható médiafájlból álló adatbázis, amelyhez bárki hozzájárulhat
A nap képe
1.Magukbaforduló ikerszelvényesek 72dpi.jpg

Befelé forduló ikerszelvényesek (Diplopoda). A bal oldali állat a Julus egyik fajának egyede. Teste kemény, egymásba illeszkedő részekből áll. A jobb oldali a Polydesmus egyik fajának egyede; hátának minden szegmensén egy pár védekező mirigy található. A fényképet pásztázó elektronmikroszkóppal készítették 70-szeres nagyítással, és Adobe Photoshoppal színezték
 

+/− (hu), +/− (en)

A nap videója
Magnify-clip (sans arrow).svg
Workers of State Emergency Service of Ukraine dismantle damaged constructions of residential building in Kharkiv (Northern Saltivka) after Russian shelling, Ukraine.
 

+/− (hu), +/− (en)


Részvétel
Böngészés?
Kérjük, használd a lap tetején található keresődobozt vagy a jobb oldalon található linkeket. Bátran iratkozz fel a különböző csatornáinkra!
Használat?
Hogy teljesíthesd a szabad licenc követelményeit, kérjük, olvasd el az újrafelhasználási útmutatót. Továbbá kérhetsz képet is.
Azonosítás?
Böngészhetsz az azonosítatlan témák kategóriájában. Ha találsz valamit, amit azonosítani tudsz, írj egy megjegyzést a fájl vitalapjára!
Hozzáadás?
A Saját munka hozzáadása útmutató segítségével tájékozódhatsz.
További tudnivalók
Ha még több információt szeretnél arról, hogy hogyan járulhatsz hozzá a projekthez, nézz körül a Közösségi portálon!
Fotókihívás
Generic Camera Icon.svg
Készíts néhány fényképet, töltsd fel őket, és vegyél részt az e havi tematikus Fotókihívásban! Nyerj inspirációt, próbálj ki új témákat! Tudj meg többet a kihívásról!
Kiemelt oldalak

Ha először jársz a Commonson, érdemes körülnézned a kiemelt képek, a minőségi képek vagy az értékes képek lapjain. Ezenkívül megtekintheted magasan képzett közreműködőink munkáit az Ismerd meg fényképészeinket! és az Ismerd meg illusztrátorainkat! oldalakon. Továbbá érdekelhet Az év képe verseny is.